יאקימונו - הילטון תל אביב

יאקימונו - הילטון תל אביב

מסעדת יאקימונו שבמלון הילטון תל אביב עברה תהליך של התחדשות משמעותית, כמעט 20 שנה אחרי שנפתחה לראשונה והיא משיקה את עצמה כעת בפעם השנייה מאז הקים אותה אבי כהן ז"ל ב-1998. המסעדה הוותיקה במלון הילטון בתל אביב הפכה, מיום הקמתה, למוסד קולינרי מוביל ומוערך שזכה לשבחים בין השאר בזכות העובדה שהצליחה להוכיח כי ניתן לייצר אוכל יפני ברמה הגבוהה ביותר ועדיין לשמור על כללי הכשרות.

יאקימונו היא מחלוצות המטבח היפני בארץ. מוסד קולינרי ותיק השומר על סטנדרטים גבוהים מאז הקמתו בשנת 1994. החזון של אבי כהן ז"ל, המייסד ובעלים היה להביא לארץ את הקולינריה היפנית בצורה המדויקת ביותר, בלי פשרות, עם דגש על שימוש בחומרי הגלם הטובים ביותר ובעיקר הדגים, שהם ברמה הגבוהה ביותר שניתן למצוא בישראל. תשומת הלב לפרטים הקטנים ביותר היו ערך עליון אצל אבי כהן וכך בהתאם לחזונו תפגשו ביאקימונו בשפים מיומנים המכינים מנות יפניות קלאסיות כמו סשימי וסושי, דים סאם, מנות טמפורה ומנות טפאנייקי המוגשות בכלי אוכל יפניים בייבוא מיוחד ומלוות בשירות מקצועי אך מאד אישי.
ואכן במהלך השנים זכתה יאקימונו במוניטין רב כמסעדה היפנית המובילה בישראל הן על ידי חוג השפים המקצועי והן על ידי הקהל החובב ואף זכתה בפרסים רבים דוגמת פרס ה- Five Star Daimond Award מטעם האקדמייה האמריקאית למדעי האירוח!
כל ביקור ביאקימונו הוא מפגש בחוויה היפנית במלוא עוצמתה או כמו שאומרים אצלנו:
יאקימונו – כך אומרים חוויה יפנית בעברית!
כשר
גישה לנכים
ישיבה בחוץ
איזור עישון
רומנטי
הופעות
קייטרינג
ידידותי לילדים
אירועים
חדר פרטי
חניה
משלוחים
אינטרנט אלחוטי
תו חברתי
הזמן מקום אונליין
כרטיס ביקור

יפני , סושי

תל אביב, מלון הילטון (גן העצמאות)

טלפון: 03-5202128
שעות הפעילות
א - ש   12:00 - 24:00
אמצעי תשלום
כרטיס אשראי, מזומן
ארוחות עסקיות
א - ה   12:00 - 17:00
תפריט טעימות מוגש בימים א-ה בין השעות 22:30- 17:00
ROL מסעדות