סדנת גיבוש דרך האוכל
בהגעה נקבל את המשתתפים במשקה קר או חם בהתאם לעונה.
לאחר מנוחה קלה יקבלו המשתתפים מתכונים והסבר קצר על הבישולים והכנת התפריט.
הארוחה תתבשל ותאפה ע"י המשתתפים בסדנת בישול בעוד הסדנא תונחה על ידי שף.
המשתתפים יחולקו לקבוצות וכל קבוצה תקבל מתכונים ומטלות.
זמן משוער של ההכנות כשעה, כאשר בסוף ההכנות והבישולים יסבו כולם לשולחנות ערוכים לסעודת התבשילים אשר יוגשו לשולחן.
את המבשלים נלביש בסינרים (שיישארו למזכרת)

ומה יכינו המשתתפים?
- מרק דלעת עם גרעיני דלעת קלויים
- נסיכת הנילוס ברוטב סלרי ואננס
- תפודים אפויים עם זיתים
- אורז עם שומשום, עגבניות מיובשות ואגוזים
- לביבות תירס
- המלבי של אילן
- לחמניות בירה

לאחר ההכנות המשתתפים יסבו לשולחן במסעדה המנות יוגשו ע"י צוות רוברג

תפריט:
מבחר מנות פתיחה (שלנו)
מרק דלעת (של המשתתפים)
נסיכת הנילוס ברוטב סלרי ואננס (המשתתפים)
סורבה פרי
פרגית (שלנו) - על תפודים (של המשתתפים)
שיפודי פילה עוף חמאת בוטנים (שלנו) - עם אורז (של המשתתפים)
קינוח הבית
שתייה - לימונדה ומים צוננים

* המחיר הוא בהתאם לכמות האנשים



סדנת בישול משפחתית
בהגעה נקבל את המשתתפים במשקה קר או חם בהתאם לעונה.
לאחר מנוחה קלה יקבלו המשתתפים מתכונים והסבר קצר על הבישולים והכנת התפריט.
הארוחה תתבשל ותאפה ע"י המשתתפים בסדנת בישול בעוד הסדנא תונחה על ידי שף.
המשתתפים יחולקו לקבוצות וכל קבוצה תקבל מתכונים ומטלות.
זמן משוער של ההכנות כשעה עד שעה וחצי, כאשר בסוף ההכנות והבישולים יסבו כולם לשולחנות ערוכים לסעודה אשר תוגש לשולחן.
את המבשלים נלביש בסינרים (שיישארו למזכרת)

ומה יכינו המשתתפים?
- לביבות תירס
- מרק דלעת עם גרעיני דלעת קלויים
- תפודים אפויים עם זיתים
- אורז עם שומשום, עגבניות מיובשות ואגוזים
- ספגטי ברוטב בולונז
- עוגיות
- המלבי של אילן
- לחמניות בירה

לאחר ההכנות המשתתפים יסבו לשולחן במסעדה המנות יוגשו ע"י צוות רוברג

* עלות כ-2,200 ש"ח ל-10 משתתפים



ROL מסעדות