טעמי המטבח של סבתא ליוו אותי במשך כל חיי.
כשהטעמים האלה החלו להעלם מן העולם, החלטתי לפתוח את המסעדה כדי לשמר את אותו המטבח ההולך ונעלם.
רבים מחומרי הגלם מגיעים ישירות מהכפר.
עלי הגפן הצעירים נקטפים מהגפנים בידיים מיומנות, הזיתים הסוריים נמסקים ונכבשים בכפר, התבלינים הם ממקור ראשון" הזעתר, הסומאק - כמו שמן הזית המשובח, ואפילו היוגורט שמשמש אותנו להכנת הלבנה, כאן במסעדה.
אנו נותנים כבוד לחומרי הגלם המקומיים, וכמובן גם לכם, אורחי המסעדה, ולכן אנו משתמשים אך ורק בחומרי גלם משובחים, ללא חומרי שימור או אבקות למינהן, ומתחייבים להכין את האוכל שלנו באותה מסירות ובאותו הטעם של האוכל אותו טעמנו בילדותנו.
הצטרפו לקבוצה שלנו בפייסבוק!