אבו חאלד

אבו חאלד

מסעדת "אבו חאלד", הרצליה

משפחת אבו חאלד, מכפר טורעאן שבגליל, הגיעה להרצליה לפני 25 שנה (1985) ופתחה מסעדת בשרים על האש, דגים וסלטים, העונה לשם "אבו חאלד", על שם בעלי המקום.



אל חאג', בעלי המקום, בעצמו הפך את מסעדת "אבו חאלד" לאותנטית, כשקישט את הקירות בציור קיר מדברי, הציב מנגל גחלים לקפה שחור אסלי והפך את האווירה במקום לחמימה וביתית.

השף עבד רוקח במטבח של מסעדת "אבו חאלד" מאכלים מזרחיים משובחים, בהם מגוון סלטים, כמו ג'רג'יר, פאטוש, חציל יווני, לימון, מטבוחה, תבולה, סלסה ובצל. בין המנות הראשונות תמצאו חומוס עם תוספות או בלעדיהן, לבנה כדורים עם זעתר, פטריות, קובה ופלאפל. תוכלו לבחור במרק ירקות או שעועית או לקפוץ ישר לעיקריות המפורסמות של "אבו חאלד", ביניהן גריל מעורב, לבבות עוף, כבד ברוטב בצל וצנובר, סינייה עם עגבניות וצנובר, סטייק פרגיות וקבב כבש.

במסעדת "אבו חאלד" ניתן לקיים אירועים בחדר הפרטי (עד 70 אורחים), וגם להזמין שירותי קייטרינג מהמסעדה ל-100 איש.
כשר
גישה לנכים
ישיבה בחוץ
איזור עישון
רומנטי
הופעות
קייטרינג
ידידותי לילדים
אירועים
חדר פרטי
חניה
משלוחים
אינטרנט אלחוטי
תו חברתי
הזמן מקום אונליין
כרטיס ביקור

בשרים , ארוחות בוקר, גריל, דגים, חומוס, מזרחי, על האש

הרצליה, הרב קוק 74

טלפון: 09-9550164
פקס: 09-9563393
שעות הפעילות
א - ש   08:00 - 24:00
ארוחות בוקר
בכל שעות היום
ROL מסעדות