Barolo

Barolo

מסעדת "Barolo" (ברולו), פתח תקווה

מסעדת "Barolo" (ברולו), בר יין ובר-מסעדה שנפתחה במאי 2006 בלב אזור ההיי-טק של פתח תקווה, מתעתדת להפריח את שממת הבילוי המקומית. "Barolo", על שם אזור גידול היינות המשובח באיטליה, היא מסעדה עכשווית שמציעה בר אלכוהול משובח, מטבח מעודכן עם מנות מדויקות וביצוע מוקפד שכיף לאכול, עיצוב מרגש וים של אווירה. על החוויה מנצח הבעלים, יניב אוברקוביץ' (בנו של יורם אוברקוביץ' ז"ל), שמבטיח להפוך את מסעדת "Barolo" לבילוי מוקפד ומרגש. על המטבח של מסעדת "Barolo" ועל המנות הנפלאות המיוצרות בו אחראי השף ג'קי דבאח.

מסעדת "Barolo", שעוצבה על ידי האדריכל ממיה בנימין – בנג'ו (שברזומה שלו מסעדת הפולה וכן מסעדת אוקינאה), מחולקת לשני חללים: החלל הפנימי, המתנשא לגובה של 6 מטרים, מכיל בר מרכזי עצום וקיר יין שמתנשא מהרצפה ועד לתקרה. כמו כן יש ב-"Barolo" עמדת DJ הממוקמת בגלריה שמעל למטבח וצופה אל החלל, נישות עם ספות עור שחורות ומסך פלזמה ענק, לטובת חובבי שידורי הספורט. החלל עצמו צבוע בגוונים שונים של חום, שמשרים הדר וחמימות. החלל החיצוני יושב על דק עץ רחב, ומשמש את מי שבא לחוויה קולינארית קונספטואלית מקומית.

בהיותו בר-מסעדה אקסקלוסיבי,"Barolo" מתגאה בבר אלכוהול עשיר ומשובח – יינות מישראל ומרחבי העולם וכן קוקטיילים של קיץ. את האלכוהול ילוו מנות בר, טעימות וקלילות. אוברקוביץ' שם לעצמו מטרה ליצור ב-"Barolo" היכרות אישית בין צוות הבר לכל הקבועים, שיזכו להרגיש בבית, על כל המשתמע מכך.

שף ג'קי דבאח, שאמון כאמור על המטבח ב-"Barolo", הקים בין היתר את המטבחים של מסעדת ארליך, אפ-קפה המחודש וכן מסעדת מונה. דבאח מרכיב מנות קלאסיות עם נגיעות איטלקיות עדינות, תוך שימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים וייצור עצמי של קינוחים ולחמים.
כשר
גישה לנכים
ישיבה בחוץ
איזור עישון
רומנטי
הופעות
קייטרינג
ידידותי לילדים
אירועים
חדר פרטי
חניה
משלוחים
אינטרנט אלחוטי
תו חברתי
הזמן מקום אונליין
כרטיס ביקור

בר-מסעדה , איטלקי, בר-יין

פתח תקווה, השחם 21

טלפון: 03-9222499
שעות הפעילות
א - ש   12:00 - עד הלקוח האחרון
אמצעי תשלום
כרטיס אשראי, מזומן
מחיר ממוצע לסועד
60-120 ש"ח
ארוחות עסקיות
א - ה   12:00 - 18:00
ROL מסעדות