על המים

על המים

מסעדת על המים היא מוסד קולינארי יוקרתי, ותיק ואיכותי שנוסד בשנת 1987 על ידי שף שלמה זיידנשטדט. המסעדה שוכנת במרחק פסיעה מהמים, בחוף הצפוני של הרצליה פיתוח.

אירועים במסעדת על המים

מאז הקמתה של המסעדה ועד היום, המקום שומר בקנאות על צביונו המסורתי המאופק. הריהוט ועיצוב המקום לא השתנו מעולם, כך גם התפריט, רוב אנשי הצוות ובמיוחד ארני קנדלריו שף הגריל שנמצא במקום מיום הקמתה של המסעדה ועד היום, למעלה מ-25 שנה!
למרות מורשתה העשירה, המסעדה שומרת על צניעות יח"צנית ומקפידה על אינטימיות הלקוחות המוכרים הפוקדים אותה.

המסעדה מתמחה בפירות ים ודגים משובחים המגיעים אליה טריים מידי בוקר ומציעה מגוון מנות ייחודיות פרי יצירתו של שף המסעדה אלכס פלטינסקי.

בשנת 2007 המסעדה נרכשה על ידי אתי ואיציק חסון, מסעדנים ותיקים ואנשי חברה ידועים שמקפידים לשמור על אותה מורשת עצומה כמעט ללא כל שינוי.

בינואר 2012 הוחלט להרחיב במעט את התפריט הוותיק ולאחר התייעצות עם הלקוחות הקבועים, הובא שף ימה-סאן, אמן סושי בעל מוניטין רב במסעדות יוקרה בעולם (שימש לפני כן כשף מסעדת 'רוקה' שנסגרה). שף ימה-סאן בנה תפריט סושי יפני מסורתי - יצירתי במיוחד ועושה שימוש בחומרי הגלם הטובים ביותר, תוך הקפדה תהליכי הכנה מסורתיים קפדניים.
כשר
גישה לנכים
ישיבה בחוץ
איזור עישון
רומנטי
הופעות
קייטרינג
ידידותי לילדים
אירועים
חדר פרטי
חניה
משלוחים
אינטרנט אלחוטי
תו חברתי
הזמן מקום אונליין
כרטיס ביקור

פירות ים , דגים, מסעדת שף, סושי

הרצליה פיתוח, חוף השרון (חוף הקשתות)

טלפון: 09-9501767
שעות הפעילות
א - ה   12:00 - 23:00
ו - ש   09:00 - 23:00
אמצעי תשלום
כרטיס אשראי, מזומן
ארוחות עסקיות
א - ו   12:00 - 17:00
ארוחות בוקר
ו - ש   09:00 - 12:00
ROL מסעדות