יום שישי - 17.11.2017
יום שני - 12.04.2010 מתנה מושלמת ומפנקת ליום האשה ב"אמטיסט" ליום האישה אנו מציעים מתנה מפנקת ביותר:

- שעה של עיסוי איורוודי+נסך שמן על המצח וסאונה הודית.
- חצי שעה של נסך שמן על המצח (עין שלישית),תורם לרגיעה עמוקה עד למצב מדיטטיבי, אחר כך מתקבלת הרגשת ריחוף.
- ארוחה צמחונית עשירה ומפנקת.

וכל זה במחיר של 450 ש"ח לאדם.
אם בן הזוג מצטרף לארוחה המחיר הוא 520 ש"ח.

הארוחה כוללת:
פוקאצ'ה, מיטבל הבית, חצילים קלויים על האש ברוטב שום לימון ושמן זית, קציצות בצל ובננה בליווי צ'אטני, תרד מבושל בזרעי תבלין ויוגורט, אורז משובץ זרעי תבלין, ירקות מבושלים בחלב קוקוס וקארי, סלט עגבניות עם צ'אטני ברוטב סויה ובוטנים מתובלים.
לקינוח - מאפה אגוזים קינמון ותפוחי עץ ברוטב סילאן.
שתיה קלה - לימונדה עם נענע
שתיה חמה - חליטת צמחים מהגינה הביתית
ויין...
יום ראשון - 10.05.2009 "פסטה מיאה" מציעה: דיל זוגי מפנק ב-179 ש"ח סניף פירות הים של רשת "פסטה מיאה" (רחוב יהודה הלוי, ת"א) מציע דיל זוגי מיוחד ב-179 שקלים, שיוצע בימים א'-ד'.

במסגרת הדיל תוכלו לבחור 2 מנות ראשונות ו-2 עיקריות (בחירה חופשית מהתפריט למעט 2 מנות), 2 כוסות יין צ'יטרה איטלקי, קינוח אחד ולסיום - שתי כוסות לימונצ'לו.
יום ראשון - 1.02.2009 "אדלה": סלט ט"ו בשבט מיוחד ועיקריות גורמה חדשות של השף חיים טיבי "אדלה", בראסרי-בר כפרי ומסעדה רומנטית ברמת ישי, מציעה מנה חדשה, עסיסית ומתוקה המושלמת לחוויית הטעמים של ט"ו בשבט המתקרב: סלט העונה העשיר הכולל תפוזים, שקדים ושאר מיני פירות הארץ.

בנוסף, השדתרגה לאחרונה "אדלה" עם תפריט עיקריות מורחב (בייעוצו של השף הידוע חיים טיבי) - תפיט מושלם לארוחת ערב רומנטית. בין המנות החדשות ניתן למצוא: שוק ברווז ברוטב פירות יער, פטוצ'יני פירות ים בקרם קוקוס ויין לבן, שרימפס במרינדת עשבי תיבול על הפלאנצ'ה, סינטה בקר (300 גרם) על הגריל ברוטב חרדל, שמנת וטרגון, ועוד...
לאתר של אדלה >
יום ראשון - 1.02.2009 ב"קימל" מחממים לכם את החורף עם תפריט ערמונים מיוחד אין כיף גדול מלשבת עם הערמונים - סמל הרומנטיקה של החורף - מול האח המבוערת, וליהנות בשניים... בימים אלה ממש החליטו מספר מסעדות איכות לתת כבוד לאגוז האצילי ולנצל את עונתו בספיישלים מיוחדים במסגרת פסטיבל חורפי שכולו ערמונים...

מסעדת "קימל" של השף שאול בן אדרת, המגישה תפריט חורף עשיר במרקים ותבשילי קדירה, תשלב גם את הערמון במנות החורפיות עם:
• מרק בטטה, ערמונים ושמן כמהין (44 ₪)
• ריזוטו סוגי פטריות, ערמונים ופרמז'ן (54 ₪)
• אוכף טלה וכבד אווז עם ערמונים קלויים ויין פורט (123 ₪)
• פילה דניס על הפלנצ'ה עם ערמונים, שמנת ומרווה (97 ₪)

הפסטיבל יימשך עד לתאריך 10/2/09 )כולל חג ט"ו בשבט).
לאתר של קימל >
יום ראשון - 1.02.2009 גם "באבא יאגה" מטעימה לכם ערמונים "באבא יאגה", מסעדת גורמה אירופית-צרפתית שנפתחה לפני מספר חודשים, משתתפת אף היא בפסטיבל הערמונים.

"באבא יאגה", המאפשרת היכרות מעמיקה עם המטבח הרוסי והצרפתי העילי, תציע במסגרת הפסטיבל:
• טרין לוקוס ערמונים: מוגש עם ערמונים שלמים ברוטב האיטלקי צ'יפורט (53 ₪)
• פילה פרידה אפוי עם מטבל ערמונים ושמנת - מוגש עם תוספת ירקות אפויים בשמן זית דרוזי (120 ₪).

*הפסטיבל יימשך עד לתאריך 10/2/09, כולל חג ט"ו בשבט.
לאתר של באבא יאגה Baba Yaga >
יום ראשון - 1.02.2009 פסטיבל ערמונים חורפי במסעדת "בליני" למרות החורף המקוטע, הרי שאחד מסמלי החורף - הלא הם ההערמונים - בכל זאת לא איחרו לבוא. במסעדות שונות החליטו לתת כבוד לאגוז האצילי ולנצל את עונתו בספיישלים מיוחדים בפסטיבל שכולו ערמונים.

מסעדת "בליני" האיטלקית משכונת נווה צדק הקסומה תגיש שתי מנות ספיישלים:
• מרק ערמונים: עם ירקות שורש, ערמונים, שמנת וציר בקר (34 ₪)
• פטוצ'יני ערמונים: יין מרסלה, שמנת, חמאה, שום, ערמונים ופטריות פורטובלו (64 ₪)

פסטיבל הערמונים נמצא בעיצומו, ויימשך עד לתאריך 10/2/09 (כולל חג ט"ו בשבט).
לאתר של בליני >
יום ראשון - 1.02.2009 להתחמם ליד האח בשניים: פסטיבל ערמונים במסעדת "דרך המשי" החורף אמנם מבקר בקושי ולסירוגין, אך לשמחתנו הערמונים לא איחרו לבוא ועימם אפשר עדיין ליהנות מהרומנטיקה של העונה הקרה. בימים אלה ממש החליטו מספר מסעדות איכות לתת כבוד לאגוז האצילי ולנצל את עונתו בספיישלים מיוחדים במסגרת פסטיבל חורפי שכולו ערמונים...

מסעדת "דרך המשי", המגישה מדי יום מאכלים בוכריים עשירים, תציע במסגרת הפסטיבל חמין ערמונים עד הבית:
• חמין ערמונים בוכרי: בשר, תפוחי אדמה, אורז, ביצים וערמונים.
את המנה ניתן להזמין בגדלים שונים: קטן (50 ₪), בינוני (70 ₪) וגדול (120 ₪).
*יש להזמין מראש (יום אחד לפחות)
*ההזמנה אינה מוגבלת בכמות מנות. דמי משלוח 10 ₪.

הפסטיבל בעיצומו, ויימשך עד לתאריך 10/2/09 (כולל חג ט"ו בשבט).
לאתר של אצטקס >
יום ראשון - 1.02.2009 סופשבוע עם טעם ביער אשתאול: ארוחת ערב שישי מדי שבוע ב"תבלין" ערבי שישי עם פלפל ב"תבלין" - טעם ורומנטיקה במחיר משתלם: מסעדת "תבלין" ביער אשתאול מזמינה אתכם לארוחת ערב שישי ב-88 ₪ לסועד. הארוחה כוללת מנות לבחירה מהתפריט וכוס יין.

*הארוחה תוגש בימי שישי (בין השעות 17:00-24:00).
לאתר של תבלין - המסעדה נסגרה >
יום ראשון - 7.09.2008 אביב חדש ותפריט חדש ב"לה קארוסה" מסעדת לה קרוסה (La Carossa) הירושלמית מקדימה את חג האביב ומתחדשת בשני תפריטים: תפריט ערב ותפריט עסקיות.

תפריט הערב עבר רענון וחידוש וכעת תוכלו למצוא בו סלט עוף (54 ₪), טרטר דג ים (54 ₪), תחתיות ארטישוק ממולאות בסלרי וכורכום ומנות ראשונות נוספות. אגף העיקריות מציע מגוון מאכלים איטלקיים כמו רביולי תרד (63 ₪), ניוקי ברוטב בטטה (54 ₪) ועוד. בגזרת הדגים והבשרים תוכלו למצוא סטייק טונה צרובה (115 ₪), אנטרקוט 350 גרם (99 ₪), צלעות טלה (125 ₪) ועוד.

את כל המנות העיקריות (פרט לפסטות) תוכלו לטעום גם במסגרת התפריט העסקי, הכולל מנה ראשונה ועיקרית לבחירה וקפה. מחיר הארוחה העסקית משתנה בהתאם למנה העיקרית ובמידה ותחשקו בקינוח, תיפרדו מ-20 ₪ נוספים. התפריט העסקי מוגש בימים א'-ה', בין השעות 12:30-17:30.
יום שלישי - 1.07.2008 חנות "Wine Hall" הירושלמית תערוך טעימות יינות פינו נואר איכותיים מצרפת חנות היין "Wine Hall" שבירושלים מזמינה לטעימות פינו נואר איכותיים מצרפת. אירוע הטעימות הייחודי ייערך ביום חמישי, 3 ביולי (בשעה 20:00).

בין היינות שיוצגו באירוע: בורגון, Bouchard Aine & Fils 2006, לואי מקס, מרקורי, 2003 Clos la Mrche ומרקורי רנייר 2000. לצד היינות יוגשו גבינות, לחמים מיוחדים ושמן זית משובח.
לאתר של היכל היין - Wine Hall >
יום שלישי - 3.06.2008 חוגגים שבועות ב"אחוזת סמילנסקי": הנאה ושכרון טעמים עם תפריט חגיגי-חלבי מיוחד הנכם מוזמנים לחגוג את חג הביכורים בתפריט חגיגי–חלבי ממיטב תוצרת המחלבות ויקבי הבוטיק.

המסעדה תגיש שולחן בופה בשפע גבינות ומטעמים - בואו לחוות חג שכולו הנאה ושכרון טעמים שעדיין לא הכרתם!

חג שמח מ"אחוזת סמילנסקי" – מסעדת שף בעיר העתיקה של באר שבע.
לאתר של כפרה >
יום שני - 2.06.2008 ביום ירושלים - "תהל" מארחת את יקב זמורה הירושלמי לערב יינן (הערב - 2.6.08) ביום ירושלים, מסעדת "תהל" (טאפס בר ומסעדה ספרדית בנחלת בנימין, ת"א) מארחת את יקב זמורה הירושלמי לערב יינן וטעימות.

האירוע ייערך הערב (יום שני 2.6.08 בשעה 20:00).

בתפריט:
- ויונייה 2006 בליווי צזיקי עם שרימפס בזעתר ואורגנו
- שרדונה 2004 בליווי סלמון בכמון וסומאק עם קרם אפונה וסלט עלים ירוק.
- מרלו 2005 בליווי פרגית בתערובת תבלינים על פירה פרמז'ן.
- קסטרא שחור 2004 בליווי רוסט פילה ברוטב ציר עגל, דבש וטימין עם בצלי שאלוט וריזוטו של פלפלים קלויים.
- SR קברנה סוביניון 2004 בליווי גבינות קינוח וקרם קטלן עם פטל שחור.

*מחיר: 165 ש"ח לארוחה וליין
*יש להזמין מקומות מראש (בטל' 03-5168410)
*לפרטים נוספים ניתן לפנות לליאת לוי 0523-774017
לאתר של יקב זמורה >
יום שני - 31.03.2008 ביאליק live: הופעות חיות מדי ערב ב"קפה ביאליק" מדי ערב, מתקיימות בקפה ביאליק הוותיק (שברחוב אלנבי פינת ביאליק בתל אביב) הופעות של אמנים מקומיים - מוכרים ומצליחים, כמו גם מתחילים, ששווה להכיר אותם בתחילת הדרך.

להלן לוח ההופעות הקרובות (לצד התאריך בחודש אפריל):
יפעת נץ והלהקה (1.4), ירונה כספי ויובל מסנר (2.4), כפיר אפשטיין (3.4), שחר אבן צור (4.4), דבק (5.4), יואב דגני (6.4), יובל ביאליק (7.4), בטי (8.4), לירון לב (9.4), רונית שחר (10.4), המעריצים (11.4), סיון שביט (12.4), איתמר מאירי (13.4), ניב קייקוב (14.4),

בהמשך יופיעו האמנים הבאים:
ענת אסתר חיטמן (15.4), ורד קלפטר (16.4), לאה שבת (17.4), רפי פרסקי (18.4), אלדד ציטרין (20.4), אייזיק בראל ותומר רייזיט (21.4), בשורות טובות (22.4), דני גלבוע (23.4), מיקי שביב (24.4), יהודה עדר (25.4), ערן צור (26.4), לילך שיר (27.4), הילה הררי (28.4) ורד סויל (29.4).
לאתר של קפה ביאליק >
יום שבת - 29.03.2008 מבצע של אביב במסעדת "חסילון": ארוחת איכות מלאה ב-80 ₪ מסעדת חסילון שבהרצליה מזמינה אתכן ליהנות ממבצע אביבי, ומרענן ובעיקר משתלם: ארוחה מלאה (3 מנות) ב-80 ₪ בלבד לסועד!

- כמנה ראשונה תוכלו להזמין:
דאמפלינג מטוגנים, סלט חסה ברוטב חמוץ-מתוק, פטה כבד עוף או מרק עגבניות עם אורז.

- גזרת העיקריות מציעה, בין היתר, מנות כגון:
נתחי חזה עוף ביין אדום ושמנת, פסטה פירות ים ברוטב רוזה, טבעות וראשי קלמארי עם רוטב צ'ילי-מתוק, חסילונים בשומשום ועוד.
*קיימת האפשרות להוסיף 15 ₪ ולהזמין קדירת seafood market או נתחי פילה יען וירקות אדומים
*תמורת תוספת של 50 ₪ תוכלו להתכבד בפלטת פירות ים (מינימום שני אנשים).

- לקינוח מוצעות מבחר אפשרויות, ביניהן: תות שדה עם קצפת ורוטב מלבי, פרפה שוקולד-תפוז ועוד.

התפריט מיועד ל-3 סועדים ומעלה.
מומלץ להזמין מקום מראש.
לאתר של חסילון - המסעדה נסגרה >
יום שבת - 29.03.2008 פסטיבל יין אביבי ב"בית היין מעברות" פסטיבל יין מיוחד יקבל את פני האביב בבית היין בקיבוץ מעברות. הפסטיבל ייערך ביום שישי (4 באפריל), בין השעות 10:30-16:00. במהלך האירוע תוכלו לטעום ולרכוש בקבוקי יין מיקבים בישראל ומרחבי העולם במחירים אטרקטיביים (ומיוחדים ליום זה).

מעבר ליינות, יוצגו בפסטיבל גם ליקרים שונים, גבינות, לחמים, ריבות ושמני זית איכותיים - כולם יימכרו כיחידים או באריזות שי מיוחדות לכבוד פסח.

- מחיר כניסה: 45 ₪ לאדם
(המחיר כולל כוס יין לטעימות וזיכוי על סך 10 ₪ על כל מבחר היינות ברכישה מעל 40 ₪).
לאתר של בית היין מעברות >
יום ראשון - 23.03.2008 חדש! פסטיבל פירות ים ב"רוסו" ברמת ישי מסעדת רוסו (בשרים, איטלקי ופירות ים), מסעדת גורמה הממוקמת במרכז המסחרי של רמת ישי, פותחת בפסטיבל של פירות ים מפתים.

במסגרת המבצע, תוכלו לקבל מנה ראשונה ומנה עיקרית (לבחירה), על טהרת פירות ים ב-89 ₪ בלבד!

*המבצע תקף בימים א' עד ה'.
לאתר של רוסו גחלים | נסגר | מוסתר >
יום ראשון - 23.03.2008 "רשלה", קפה-מסעדה ירושלמית חדשה: חליטות תה אקזוטיות ותפריט חלבי כשר "רשלה" (Rachela), קפה-מסעדה חדשה בכיכר ציון שבלב ירושלים, מציעה ללקוחות מגוון חליטות תה מקוריות עם שמות אקזוטיים (כמו למשל: דרג'לינג – תה שחור פריחה ראשונה מהרי ההימלאיה; תה לבן – תה סיני נדיר בעבודת יד עשיר בנוגדי חמצון; פריחה מדברית – בטעם מנגו אפרסק עם פרחי מדבר; ועוד) וכן מבחר משקאות חמים ייחודיים לצד מאפים ולחמים ביתיים, ריחניים וטריים, המוכנים במקום.

בנוסף תמצאו בתפריט הכשר-חלבי של "רשלה" מנות אחרות, ביניהן ארוחות בוקר מגוונות, כריכים וסלטים טריים וכן מנות ראשונות מושקעות.
לאתר של pips >
יום שני - 17.03.2008 היוצר והזמר ג'ו ג'קסון יתארח במועדון זאפה בת"א (יום ג', 25.03.08) מועדון זאפה התל אביב (רמת החייל) יארח להופעה את אמן הפופ הבריטי ג’ו ג’קסון - פסנתרן, מלחין וזמר ידוע ומוערך, זוכה גראמי לשנת 2000 עבור אלבום הפופ האינסטרומנטאלי הטוב ביותר, אשר למעשה המציא ז’אנר חדש של פופ ומככב ללא הפסקה ברשימות הלהיטים בתחנות הרדיו המובילות בארץ ובחו”ל. בין להיטיו הגדולים ניתן למנות את השירים "Steppin' Out" ו-"Breaking Us In Two".

ההופעה תתקיים ביום שלישי (25.03.08), בשעה 20:45.

למחרת, ביום רביעי, יופיע ג'ו ג'קסון ב"האנגר 11" התל אביבי (בשעה 20:30).
לאתר של זאפה תל אביב >
יום שלישי - 19.02.2008 בר-מסעדה תל אביבית חדשה ואינטימית: הכירו את Cassarol פנינה תל אביבית חדשה: הכירו את קסרול (Cassarol), בר-מסעדה חדשה השוכנת ברחוב לילינבלום השוקק.

קסרול היא מסעדה ביתית כשרה באווירה אינטימית של בר שכונתי. המקום מציע תפריט עשיר הכולל מגוון תבשילים בניחוח ביתי, עיקריות בשרים ועוד - וכמובן קינוחים ומבחר אלכוהול. הרומנטיקה כבר באוויר...

מצפים לראותכם!
יום רביעי - 13.02.2008 כל המסעדות, כל האירועים, כל המסיבות: ולנטיינ'ס רומנטי עם ספיישל האהבה של ROL ליל הוולנטיינ'ס, חג האהבה הבין-לאומי, ייערך בערבו של יום חמישי (14 בפברואר). כמו כל שנה, גם הפעם מספק האירוע מגוון אופציות והרבה מקומות בילוי מצויינים לחג, או כמו שנאמר - אוכל, שתיה, גבר, אשה...

וכידוע, בילויים ואוכל טוב זה אנחנו! ספיישל וולנטיינ'ס של ROL פורש בפניכם עשרות מסעדות, ברים, מועדונים ומסיבות בכל רחבי הארץ - המון אפשרויות בילוי וחגיגה במגוון צורות וטעמים, שיעשו לכם את האהבה שמחה מתמיד עד אור הבוקר: קוקטיילים מיוחדים, תפריטים חגיגיים וארוחות שחיתות, ריקודים פרועים וערבי מוזיקה רומנטית עם נרות, וכמובן הטבות שונות לגולשים.

בנוסף, תמצאו בספיישל טיפים מועילים לבילוי בטוח, כי צריך לזכור: אם שותים, לא נוהגים!

לספיישל ולנטיינ'ס של ROL לחצו כאן

חג אהבה שמח!
יום שני - 15.10.2007 חדש בתל אביב! Deca – מסעדת הדגים החדשה של חיים כהן. הערב, 15.10.07, נפתחה בתל אביב מסעדת הדגים החדשה Deca. המסעדה, ביעוץ השף חיים כהן, מציעה לקהל הסועדים תפריט דגים עשיר.

לרגל הפתיחה, מציעה מסעדת Deca 20% הנחה על התפריט עד סוף החודש (31.10.07)
לאתר של Deca >
יום שלישי - 28.08.2007 יקב זמורה מזמין לאירוע טרום השקה וטעימות יין בלוויית כיבוד לקראת השנה החדשה (9 בספטמבר) יקב זמורה מזמין אתכם לאירוע טעימות המקדם את השנה החדשה. בארוע תתקיים טרום השקה של קסטרא - סדרת הרזרב החדשה. היקב יפתח את שעריו ביום ראשון, 9.9.2007, בין השעות 16:30-21:30. בנוסף נערוך טעימות של מגוון יינות היקב.

במהלך הביקור ניתן לרכוש מיינות זמורה, בקנייה של 12 בק' ומעלה יינתן בק' שרדונה 04 מתנה. כמו כן, ייערכו במהלך האירוע טעימות נוספות לצד היין, שיכללו קרקרים בטעמים שונים מ-"ריבועים" של דיטרה ועופר אשר במושב בית זית. בנוסף, ילווה הארוע בכיבוד קל.

בואו לטעום מהיינות האיכותיים, לשמוע הסברים וליהנות מאווירה פסטורלית ורומנטית!

לפרטים נוספים: ליאת 052-3774017
נשמח לראותכם, מאיתנו צוות יקב זמורה.

הכוונה ליקב:
יקב זמורה נמצא במושב בית זית (בדרך לירושלים).
אם הינכם מאזור הצפון/המרכז סעו לכיוון ירושלים (כביש מס' 1) ופנו ימינה למושב בית זית (אחרי מבשרת ואבו גוש) ע"פ השילוט.
אם הינכם מאזור ירושלים, צאו מהעיר לכיוון ת"א ופנו שמאלה לבית זית.
לאחר הפנייה למושב בית זית, הכביש מתפצל למזלג – קחו את הפנייה ימינה לדרך האגם, עברו 2 פסי האטה ואז פנו ימינה לדרך עפר בה יש שלט: משפחת יפת, דרך הסכר.
המשיכו בשכונה החדשה עם הדרך, עד שתגיעו לפיצול בו לוקחים שמאלה-למעלה ושוב ממשיכים עם הדרך עד שמגיעים.

נסיעה נעימה.
לאתר של יקב זמורה >
יום שני - 27.08.2007 הבית של הראל: מנה חדשה לתפריט הארוחות הפרטיות המושקעות שף הראל מלמד, המארח סועדים לארוחות פרטיות מושקעות ורומנטיות בביתו הפסטורלי במושב נטעים (אזור פלמחים), מצרף לתפריטו מנה חדשה: רביולי קוקי סן ז'אק בקרם סלק ופרמזן.

הנכם מוזמנים לארוחות גורמה אינטימיות בלב הכפר, הרחק מהמולת העיר, בבית חם טובל בירוק ומבושם מפריחה בשלל צבעים. במטבחו הקטן, יוצר הראל כטוב עליו דמיונו ויוצר לו סימפוניה של טעמים וריחות משכרים...

השף הראל מלמד - אישיות בפני עצמה - מזמין אתכם לביתו ומטבחו הפרטי להריח, לטעום ולהתרגש... לערב שהוא חוויה קולינרית מסעירה באווירה רומנטית ומרגיעה. וכשתטעמו - תתמכרו!
לאתר של הבית של הראל >
יום שישי - 20.07.2007 דיל משתלם לרגלי התבור: הנחות ויין בבורדו חוות היין ומסעדת בורדו שבכפר תבור מציעה דיל משתלם, שמתאים לא רק לתושבי האזור אלא גם לכל המטיילים בצפון: הדיל מתחיל בחגיגת מטעמי בשר מעשה השף בתוספת כוס יין מיקב תבור על חשבון הבית.

כבונוס, מנות ה-mix grille xl, אוסובוקו הטלה ופילה בס הנהרות המוקרם יוגשו במחיר מבצע.
לאתר של בורדו | נסגר | מוסתר >
יום שני - 18.06.2007 קיץ לוהט בין-ינג מדי יום שלישי החל ממחר, 19.6, יתקיימו במסעדת "ין-ינג" ערבי ג'אז עם הרכב הבנות האיכותי ג'אז טריו, במופע סוחף של שירה ונגינה.
הכניסה חופשית, מס' המקומות מוגבל – מומלץ להזמין מקומות מראש!

*לאורחים מחכה גם הטבה נוסח המזרח הרחוק: בירה תאילנדית 1+1 מתנה!
יום חמישי - 17.05.2007 "EILAT DINNER SHOW" הראשון יוצא לדרך! בארבעה ביוני, 2007, זה יקרה: יקבי רמת הגולן ומסעדות "בוסטון פיש&גריל" ו"קאזה דו-ברזיל" שבאילת, יקיימו אירוע שיהפוך לחוויה ומסורת. ההפקה תורכב מארבעה מאפיינים: אווירה מדברית, אוכל גורמה בהגשה בסגנון מדברי מיוחד, רקע מוסיקה חיה על-פי אופי האירוע ובשילוב מופע אומנותי, ובקיצור: ח-ג-י-ג-ה!!!

מסעדת הבשרים "קאזה דו-ברזיל" ומסעדת הדגים ופירות הים, בוסטון "פיש & גריל" האילתיות, תפקחנה למעשה על כל האירוע, תחת ניצוחו של השף אסף בוזגלו, שירכיב מנות מיוחדות, שלא תשכחנה זמן רב... זאת, כמובן, בליווי היינות של "יקבי רמת הגולן" ועל רקע הרי מדבר הצחיחים והמוארים, העוטפים את חוות הגמלים.

המטרה היא שאירוע זה יהפוך למעין יום חג, מסורת של העיר אילת, כשלימים יתווספו גורמים נוספים שייטלו חלק באירועי - "EILAT DINNER SHOW" הבאים, ובהם שפים מחו"ל, בתי מלון וגופים נוספים מתחום המזון.

מטרתו של אירוע "EILAT DINNER SHOW" הוא לקדם ולחשוף את העיר אילת כמרכז קולינארי והאירוע אינו נועד למטרות רווח. מחיר כניסה לסועד יעמוד על 250 שקלים בלבד. מספר המקומות מוגבל ל-150 אורחים.

בתוכנית: קבלת פנים מוארת בהרים המקיפים את חוות הגמלים, מוסיקה מבית היוצר של הנגן האילתי המצוין אבי אלטרס. להקת קולייר תהא אמונה על החלק האומנותי המרכזי של האירוע, ותפצח בקולות הפלמנקו, הסלסה והסמבה, ודי.ג'י ג'קסון ירחיב את החוויה המוסיקלית ויקפיץ את המשתתפים באירוע, במקביל לקינוחים מרעננים שיוגשו בסגנון מיוחד ומפתיע.
לאתר של בוסטון >
יום שישי - 20.04.2007 יקב זמורה בבית זית מזמין את אוהבי היין לטעימות ביום העצמאות, עם יין, מנגלים, מוזיקה וחיוכים! ל"אבירי זמורה" - אוהבי היין!
ביום העצמאות יפתח יקב זמורה שבמושב בית זית את שעריו לטעימות עם הרבה חיוכים, מוזיקה, שירה ומנגלים לשירותכם! אתם מוזמנים לטעום יינות חדשים, שטרם הוצאו לשוק. תוכלו, כמובן, לטעום ממגוון יינות זמורה האיכותיים.

הערה: כדאי ואף רצוי להביא בשר ואוכל לפי טעמכם, כאשר המנגלים והיין יהיו חופשי במקום.

היקב יפתח ביום העצמאות, 24 באפריל, משעה 12:00 ועד אחרון הנהנים.

אנא אשרו מראש השתתפותכם -
בטלפונים - 02-5701402, 052-3774017 (ליאת לוי)
או במייל - liatl@zmorawinery.co.il
פרטים נוספים באתר היקב: www.zmorawinery.co.il

הכוונה ליקב:
יקב זמורה נמצא במושב בית זית (בדרך לירושלים).
אם הינכם מאזור הצפון/המרכז סעו לכיוון ירושלים (כביש מס' 1) ופנו ימינה למושב בית זית (אחרי מבשרת ואבו גוש) ע"פ השילוט.
אם הינכם מאזור ירושלים, צאו מהעיר לכיוון ת"א ופנו שמאלה לבית זית.
לאחר הפנייה למושב בית זית, הכביש מתפצל למזלג – קחו את הפנייה ימינה לדרך האגם, עברו 2 פסי האטה ואז פנו ימינה לדרך עפר בה יש שלט: משפחת יפת, דרך הסכר.
המשיכו בשכונה החדשה עם הדרך, עד שתגיעו לפיצול בו לוקחים שמאלה-למעלה ושוב ממשיכים עם הדרך עד שמגיעים.

ולסיום, אל תשכחו להתבונן בסכר היפה ובנוף המלבב בזמן נסיעתכם אלינו.
לכבוד לארח אתכם במושב בית זית!
נסיעה נעימה וניפגש בחג.
לאתר של יקב זמורה >
יום שלישי - 20.02.2007 חוגגים את פסטיבל האוכל הכפרי בארוחת פינוק זוגית ב"לוסטיג מטבח איכרים" השנה, בפעם השביעית, מפיקה עמותת התיירות יואב - יהודה את פסטיבל האוכל הכפרי. במסגרת הפסטיבל, מזמינים בתי העסק את עם ישראל לבוא ולהנות מהאיזור, בשילוב קונצרטים, אטרקציות לילדים, טיולים בעקבות הפריחה בשטחים הפתוחים ובעיקר - המון אוכל (אירוח ביתי, מסעדות, יקבים, בתי בד ועוד . . .)

ב"לוסטיג מטבח איכרים" מתמקדים השנה באווירה, באוכל הביתי הכפרי ובמיוחד בארוחת הדגל "ארוחת לוסטיג". לרגל הפסטיבל, שודרגה הארוחה והתווספו לה מנת פתיחה, יין וקינוח, במחיר אטרקטיבי של 130 ש"ח לסועד. הארוחה הינה למינימום שני אנשים. לתפריט הארוחה וגזירת הקופון - היכנסו לעמודת "גזור קופון" באתר זה.

ניתן לתאם אירועי ערב לקבוצות באמצע השבוע בטלפון מספר 050-5546732 (גדי)
לאתר של לוסטיג מטבח איכרים >
יום חמישי - 1.02.2007 ספיישל פברואר ב"טאבולה": מרלו של ירדן יין החודש החדש ב"טאבולה", המסעדה האיטלקית בהרצליה, הוא מרלו של ירדן, שיוצע במחיר מיוחד של 130 ₪ בלבד. לאתר של טאבולה >
יום רביעי - 31.01.2007 ולנטיינ'ס ב"אושו" (14.02): תחרות הנשיקה הארוכה ופרס מדהים למנצחים! וארבעה ימים אח"כ: חגיגת יום האם (18.2) "אושו", בר-מסעדה השוכן במרכז ירושלים ברחוב שלומציון המלכה, יקיים בערב הוולנטיינ'ס (14.02) את תחרות הנשיקה הארוכה ביותר! התחרות תוקרן על גבי מסכי ענק, ותישא פרס מדהים למנצחים:

הזוג שיזכה במקום הראשון יקבל סופ"ש (שני לילות) בבקתת עץ מפנקת ב"פנינת נוי" !
לכניסה לאתר של "פנינת נוי" והתשרמות מהמקום והצימרים לחצו כאן

למעוניינים להשתתף בתחרות - יש להירשם מראש בטלפון של המסעדה.

אמא יקרה לי יקרה . . .
ב"אושו" נצמדים למסורת הטובה והישנה ושומרים את יום המשפחה לאמהות (18.2)... בכל שולחן של ארבעה סועדים ומעלה תקבל האם מנה ראשונה ועיקרית על חשבון הבית.

רקע:
"אושו" הוא בר מסעדה ירושלמי מושקע ומעוצב, שמציע תפריט עשיר בסגנון פיוז'ן מגוון, הכולל מנות בשריות ומאכלי ים.
לאתר של אושו >
יום רביעי - 31.01.2007 ולנטיינ'ס רומנטי ויום המשפחה ב"פפריקה": אווירת חג ופרחים לכל הנשים! ובתאריכים 4-5 בפברואר יום הולדת למסעדה והנחות "פפריקה" חוגגת יום הולדת (שנה במתחמה החדש בפ"ת)... אווירה חגיגית תהיה במסעדה בימים ראשון ושני (4-5 בפברואר).

המלצריות יהיו לבושות בהתאם והסועדים יוכלו להנות מ- 50% הנחה על כל הקינוחים !

כמו כן, בוולנטיינ'ס דיי וביום המשפחה, יחולקו ב"פפריקה" פרחים לכל הנשים במסעדה.
לאתר של פפריקה >
יום שני - 8.01.2007 רומנטיקה זה יין: יין החודש ב"טאבולה" פגישה זוגית, דייט ראשון, יום נישואין... או סתם מפגש חברים. מה זה משנה בעצם? יין הוא תמיד סיבה למסיבה.

"טאבולה", האיטלקית ההרצליינית, מציעה החודש את מרלו ריזרב 2003 של יקב 'דלתון' במחיר מיוחד: 130 ₪ בלבד (במקום 170 ₪).

בטאבולה, כדרכם של איטלקים אמיתיים, לא מאמינים באוכל ללא שתייה ולכן מחירי היינות והאלכוהול (גם אלה שאינם במבצע), מתומחרים בצורה סבירה בהחלט.

ולחיי האהבה!
לאתר של טאבולה >
יום ראשון - 31.12.2006 זה כבר הפך למסורת: השפים המובילים בשרון ובשפלה מאחדים כוחות ויוצאים לדרך בפסטיבל 'שף תאכל 3". המועד: 7-16 בינואר (בחסות פורטל ROL) פסטיבל 'שף תאכל 3' (בין התאריכים 7-16 בינואר) הוא פרוייקט במסגרתו מאחדים כוחות השפים המובילים - והמסעדות המובילות - באזור השרון והשפלה, ומזמינים אתכם לארוחת גורמה מלאה ב-79 ₪ בלבד לסועד! כמיטב המסורת, מדובר בעלית הגסטרונומית של מסעדות האזור, שיוצרות חגיגה קולינארית במחירים אטרקטיביים ביותר.

חשוב לדעת על צ'ופר נוסף: קורס בישול מקצועי יוענק ל-5 זוכים שיוגרלו! כל שעליכם לעשות, זה לאכול מתפריט המבצע, לשמור את החשבונית ולמלא את הפרטים בעמוד ההגרלה שבאתר הפסטיבל.

פרטים בעמוד הבית של פורטל ROL ובאתר המבצע.
יום ראשון - 31.12.2006 פינוקים ורומנטיקה על גדת הנחל ב"דג על הדן" "דג על הדן", מסעדת דגים חלבית וכשרה, הוקמה בשנת 1986 על מפגש נחלי החצבני והדן ובתוך טבע פראי. האווירה הייחודית במקום מתאימה למשפחות, למטיילים באזור וכמובן לזוגות אוהבים... עם בוא החורף, המסעדה מזמינה אתכם להתפנק ולהתארח לסעודה בבקתת עץ ואבן טבעית, חמימה ואינטימית.

התפריט מציע ארוחות דגים מפנקות מלוות בסלטים ותוספות, את מרקי הבית המומלצים ומנות שף חלביות מגוונות.

האווירה במקום נינוחה ושלווה. המסעדה שוכנת במפגש הנחלים, מתחת לעצי הדולב, הפטל והערבה, כך שיושבי המסעדה משקיפים על מפלי המים ובעלי החיים שבנחל. בבקרי סוף השבוע מומלץ במיוחד להתמוגג מארוחות הבוקר העשירות אל מול הנוף המקסים. אז לחיי האהבה...
לאתר של דג על הדן >
יום רביעי - 27.12.2006 בוקר בשניים ב"מדזו": ארוחת בוקר זוגית חדשה מנה חדשה, זוגית ורומנטית, ב"מדזו" אשר במרינה בהרצליה. מעתה, תוגש במסעדה ארוחת בוקר זוגית עשירה, הכוללת:

- ביצים (עשויות לפי בחירה)
- סלט ירקות
- לחם הבית, חמאה וריבה
- גבינה פיקנטית, גבינת פטה ועשבי תיבול
- לבנה עם שמן זית וזעתר
- סלט טונה וגבינה לבנה עם עירית
- קינוח: פרופיטרול אישי
- שתיה קלה ושתיה חמה

עלות הארוחה: (88 ₪ לזוג). כולכם מוזמנים לבוא ולחגוג את הזוגיות שלכם! בתיאבון.
לאתר של מדזו Medzzo >
יום רביעי - 15.11.2006 חגיגות הבוז'ולה ב"בלזק" ביום רביעי, 15 בנובמבר, נחלוץ במסעדת "בלזק" שבאשדוד, את יין הגמאי נובו 2006 - היין הראשון מבציר 2006.

כחלק מחגיגות הבוז'ולה ולכבודן - נגיש כוס יין לכל סועד.

חג בוז'ולה שמח!
יום רביעי - 15.11.2006 ערב ג'אז וחגיגות הבוז'ולה ב"גאיה ביסטרו בר" ביום חמישי, 16/11, ייערך ב"גאיה ביסטרו בר" שבבנימינה ערב ג'אז ייחודי, שישולב בחגיגות יין הבוז'ילה.

במהלך הערב תוגש מנה ראשונה + כוס יין בוז'ילה בעלות של 40 ש"ח בלבד.

להזמנות 04-6181818
שעות פתיחה: שני עד שבת 12:00-24:00
אזור התעשייה בנימינה , מול תחנת הרכבת
לאתר של גאיה - ביסטרו בנימיני | נסגר | מועדון | מוסתר >
יום רביעי - 31.05.2006 מסעדת "דון ויטו" מפנקת... ומציעה לכם ארוחת טעימות זוגית בניצוחו של השף רביד בר מסעדת "דון ויטו" מציעה לכם תפריט טעימות עשיר בניצוחו של השף רביד בר. המנות מוגשות למרכז השולחן לפי סדר ראשונות, עיקריות ומסתיימת בקינוחים.

ראשונות:
- פוקצ'ה עגולה בתוספת עגבניות מיובשות וקשקבל.
- סלט קינואה, חמוציות ואגוזי מלך.
- מיני מניפת חציל על לבנה כבשים.
- מגדל פורטובלו ומוצרלה.

עיקריות:
- ניוקי בטטה ברוטב בזיליקום ושמן זית.
- משולשי צאן (רביולי) סלסה רוזה עם וודקה.
- פילה מוסר על מצע של ירקות ואטריות מוקפצים בצ'ילי (לא חריף).
- פאייה תפוחים וסלמון בקונכית פילו (אורז בר מאודה עם נתחי סלמון).

קינוחים:
- מסקרפונה פירות יער.
- מיקס שוקולד.

הארוחה כוללת בקבוק יין אישי.
מחיר הארוחה: 220 ₪. הארוחה מוגשת החל משעה 17:30.
לאתר של דון ויטו >
יום שני - 1.05.2006 אביב של סרטים ב"ספגטים מקסים" "ספגטים" מקסים מציגים: חבילת Dinner & a Movie אביבית ותל אביבית. בכל שבוע בימי רביעי וחמישי, בשעה 21:30 תתקיים הקרנה של סרט מרפרטואר ה"אוזן השלישית" באולמות ההקרנה הפרטיים ממש בקומה מעל – ב 199 ₪ לזוג בלבד, כולל ארוחה של שלוש מנות, טובורג חופשית מהחבית, פופקורן והמון אווירה.

תפריט מיוחד למבצע הכולל מגוון מאכלים מהתפריט.

הסרטים יוקרנו בחדרי ההקרנה האינטימיים של "האוזן השלישית" הצמודים למסעדה, בהם כ-30 כורסאות.
לאתר של ספגטים מקסים ת"א נסגר | מוסתר >
יום רביעי - 19.04.2006 מסעדת "OM" שבהוד השרון חוגגת יום הולדת שנה עם תפריט מיוחד בעלות 111 ₪ לסועד מסעדת "OM" שבהוד השרון, בבעלותן של השפית איילת אור והמעצבת אום בר, חוגגת בימים אלו שנה להקמתה.

לרגל יום ההולדת מציעה "OM" תפריט חדש ושווה במחיר 111 ₪ לסועד, עם מגוון עשיר של מנות מיוחדות ויצירתיות. התפריט תקף בהזמנה של זוג סועדים וכולל 2 מנות ראשונות, 2 מנות עקריות וקינוח זוגי מהמנות שהתגלו כאהובות היותר על לקוחות המסעדה בשנת פעילותה הראשונה:

מנה ראשונה (2 מנות לבחירה):
- סלט חם של קלמארי וגרגרי חומוס שלמים מתובלים בכמון, צ'ילי טרי, כוסברה, בצל ירוק, לימון ושמן זית.
- חציל קלוי בשמן זית, שום ורוזמרין, עם גבינת קשקבל, סלסה גזר-סלרי ורוטב סלק-לימון.
- סלט אנדיב עם אגסים טריים, אבוקדו, אורוגולה, בצל סגול ושקדים קלויים, בוינגרט חרדל מתקתק.

מנה עיקרית (2 מנות לבחירה):
- ניוקי עבודת יד ברוטב עגבניות טריות, בזיליקום, שום, רוזמרין, בלסמי, חמאה ופרמג'יאנו.
- פילה מוסר אפוי בתנור במילוי פטריות, טרגון ובצלים, מוגש על פירה גס של אפונה ירוקה בניחוח בייקון מעושן, וכרישה בקרמל וסטאר אניס.
- סטייק סינטה עם בטטה אפויה על מלח ולפת בקרמל עדין וציר עוף.
- חזה עוף צלוי ומוגש על creamy פולנטה, ופטריות בציר בקר, טרטופו ויין אדום.

קינוחים (קינוח אחד לבחירה):
- גבינאש שוקולאש עם גנאש: עוגת גבינה קטיפתית עם שוקולד לבן ושקדים קלויים.
- טארט לימון טוסקני עם קרם פרש ופירות יער.
- משהו טוטאלי - מסה של שוקולד לוהט באפייה על המקום עם רוטב שוקולד, רוטב אגוזי לוז ואגוזי לוז מסוכרים.
- קילימנג'רו: בסיס קראנץ' ועליו קרם חמאת בוטנים, קרם שוקולד וגלידת קוקוס תוצרת בית.
- גן עדן 2: גלידת שקדים באגם חם של שוקולד ארומטי עם סיגר פריך ממולא קרם ערמונים.
- טארט דובדבנים חם עם מקפא לימונים.

כאמור, המחיר 111 ש"ח הינו לסועד
*הארוחה תקפה בהזמנה של זוג סועדים.
לאתר של OM - המסעדה נסגרה >
יום שישי - 31.03.2006 "TEMPLE BAR ALCOHOL SCHOOL"- הרצאות מטובי המומחים, תפריט טעימות והרבה מאוד אלכוהול... החל מ-29 בינואר ומידי חודש, יתקיימו ב-"Temple Bar", הפאב האירי בסינמה סיטי, הרצאות על אלכוהול, שיועברו על ידי טובי המומחים בתחום. במסגרת ההרצאות, שיתקיימו בחדר ה-VIP האינטימי שבפאב, ייהנו המשתתפים ממבחר טעימות של אלכוהול הקשורות לתחום ההרצאה, וממגוון טעימות מהתפריט הנפלא שהרכיב השף היועץ, צחי בוקששתר.
השתתפות בהרצאה הינה בהרשמה מראש בטלפון: 6995536-03 ובמחיר 60 ₪ לאדם.

הרצאה שלישית: אביב ישראלי, בציר יינות ישראלים חדשים: ב-26 במרץ, יום א', בשעה 19:00, יארח ה- Temple Bar את טל חוטינר מחברת U D V, שיעביר הרצאה מעמיקה בנושא אביב והבציר החדש של יינות ישראליים. חוטינר יסתייע בעזרתו של אחד המומחים ליינות בישראל, מר אריה לוקשניק מחברת תבור. השניים יעבירו הרצאה מיוחדת לחג הפסח שתתמקד בבציר החדש והאחרון של יינות ישראליים.

רקע:
- Irish Pub TEMPLE BAR, שבסינמה סיטי, הינו שחזור של פאב אירי. לראשונה בישראל, מוגשים במקום כ- 80 סוגי בירה שונים, מתוכם 16 סוגי בירה מחבית. למותג המוביל, גינס, מתווספים מותגים איריים, בלגיים ואחרים, לצד ויסקי ומשקאות חריפים על התפריט אחראי השף, צחי בוקששתר, שבנה טעמים וניחוחות מתוך מחשבה – על אוכל טעים, מיוחד המתאים לליווי בירה ואלכוהול.
לאתר של temple ber- lrish pub >
יום שישי - 31.03.2006 חדש ב"באגסי": ליין אפריטיפים אביבי במחיר מיוחד ה"באגסי ביסטרו בר" בפלורנטין מתחדש ומשיק ליין אפרטיפים אביבי חדש. ליין האפרטיפים האביבי יוגש במחיר מיוחד (29 ₪) לעידוד תזונה נכונה לפני המנה העיקרית, במקום המחיר הרגיל (35 ₪ - 40 ₪).

בין האפרטיפים החדשים:
- פינק ליידי: וודקה וניל, סירופ תות ושמפניה
- ליידי היל: ג'ין, מרטיני ביינקו, סירופ לבנדר וקוביות תפוזים
- לוסי: קמפרי, שנאפס אפרסק, סירופ פסיפלורה ושמפניה
- אניסטה: נענע, לימונים כתושים, סאוור, קרח כתוש ורוזטה
- באגסי פרימוורה: ג'ין, לבנדר, דריי מרטיני, ושרטרז
לאתר של באגסי Bugsy >
יום שישי - 31.03.2006 אביב חדש ב"ארקדיה": ארוחות צהריים אביביות ב-69 ש''ח מסעדת "ארקדיה" מציגה: ארוחות צהריים אביביות, מעשה ידי שף עזרא קדם, ב-69 ש''ח.

מסעדת ארקדיה ממשיכה להוביל את המטבח הישראלי העילי. שף עזרא קדם, אמן המטבח האזורי, הרכיב עסקיות צהריים, לימי השבוע ולשבת. לאחר שבמשך שנים היתה ארקדיה אחת המסעדות היקרות בארץ, העסקיות החדשות מבטאות את רצונו של קדם להפיץ את בשורת המטבח המקומי לקהלים מגוונים ככל שניתן. התפריט החדש שם דגש נוסף מעבר ליצירתיות והאיכות שבאוכל גם על מחיר נגיש.מעכשיו ניתן להתרגש מחוויית גורמה אמיתית במחיר בסיס מיוחד של 69 ₪ למנה ראשונה ומנה עיקרית.

בין המנות הראשונות, תוכלו לבחור בין מרק דגים "ארקדיה" עשיר, סלט עולש רענן עם גבינת עיזים בויניגרט אגוזים, חציל עם ויניגרט יוגורט עיזים,קרפצ'יו חציל בלאדי עם טחינה גולמית ושמן זית בתולי, ועוד.

בין העיקרית: בורי מאודה עם פלפלים ורוטב זעפרן, בס הסלע על מצע סלט מנגולד חם, דג ים על פי מצב רוחו של הים, לברק ברוטב חמאת מרווה,סינטה מובחרת ברוטב יין אדום על קטיפת ירקות שורש ופונדו של בצלים, ועוד.

תוספת לחמי ארקדיה ומטבלים לעסקית היא בעלות של 7 ₪ לאדם.
חלק מהמנות כרוכות בתשלום נוסף.
לאתר של ארקדיה >
יום שישי - 31.03.2006 מזל טוב: יום הולדת שלוש ל"טמפטיישן" בר ביום שבת, 8/4/06, ימלאו ל"טמפטיישן" בר שלוש שנים של לילות אלכוהוליים על הבר. את שלוש שנות הקיום יציין הבר במסיבה פרועה והזויה ביותר שתחל בשעה 21:00 בערב ותסתיים עם אור הבוקר.

בליין אפ:
- חמישה דיג'ייס עם סטים מנצחים בק טו בק מהיפהופ וגרוב דרך אייטיז וסבנטיז ועד לדאנס פופי מרענן.
- צ'יפורים אלכוהוליים והפתעות כמו ארטיקים אלכוהוליים, ליקרים תוצרת בית ועוד.
- נשנושי בוריטו עוף, קסדיות, קלאמרי מטוגן, שרימפס ברוטב פרנו, כריכי רוסטביף,שיפודי עוף ועוד...

כולם מוזמנים! יש להגיע פיכחים ולצאת מבושמים. אין תירוצים, בלילה הזה כולם שותים.
לאתר של טמפטיישן Temptation >
יום שישי - 31.03.2006 הכי שוקולד שאפשר - סדנאות השוקולד של השוקולטייה רואי גרשון השוקולטייה רואי גרשון עורך סדנאות שוקולד חווייתיות במתחם השוקולד ROY CHOCOLATE, ברחוב יד חרוצים, ומציע לכל מי שאוהב שוקולד לבוא וללכלך את הידיים.. ההנאה מובטחת!

רשימת הסדנאות:
- סדנת פראלינים חווייתית בהשתתפות הקהל: לימוד סודות הכנת פראלינים בעבודת יד. לימוד טכניקת הטמפרינג (חימום השוקולד וצינונו), עבודה עם תבניות שוקולד ועוד. אורך הסדנא כשעה וחצי. עלות למשתתף: 130 ₪.

- סדנת שוקולד ופראלינים מעשית: לימוד והתנסות מעשית בכל אחד ואחד משלבי ותהליכי הכנת הפראלינים. כלים וכללים לפיתוח מתכונים וחוקים בכימיה של השוקולד שיסייעו למשתתפים ליצור פראלינים מבריקים, טעימים ומושלמים... אורך: 4-5 שעות. עלות: 350 ₪.

- סדנת פיסול ארוטי בשוקולד: לאחר שהציג בתערוכות של פיסול אירוטי בשוקולד, החליט Roy להביא גם את הפן הזה לסדנאות שהוא מעביר. הסדנה מיועדת למסיבות רווקות או לסתם ערב בנות. ערב של הרבה שוקולד, ארוטיקה ואלכוהול... אורך: שעה וחצי – שעתיים. עלות: 130 ₪.

- סדנת משימות שוקולד: הסדנה שמה דגש על עבודת צוות, יכולת לקבל הוראות ותחרותיות דרך שוקולד. כולל הכנת פראלינים, בניית טירה משוקולד ומשקאות שוקולד אלכוהוליים. עלות: משתנה בהתאם לאופי האירוע ומספר משתתפים.

- אירוע שוקולד ייחודי: מ-50 ועד 1000 איש (תלוי בסוג האירוע...). אירועי השוקולד מורכבים על פי סוג הקהל, כמות האנשים, סיבת האירוע (יומולדת, חגים, השקת מותג וכו') ונתפרים עבור כל לקוח על פי צרכיו. כולל בין השאר בר פראלינים עם מילויים ייחודיים, בר משקאות שוקולד אלכוהוליים ועוד ועוד... עלות: משתנה בהתאם לאופי האירוע ומספר משתתפים.

לדברי רואי גרשון, "אין כמו חוויה של שוקולד, שמחזירה אותנו לילדות, מעוררת זיכרונות מתוקים ומהווה בריחה מאושרת מהיום-יום".

Roy Chocolate: בית קפה – בר קינוחים - בוטיק שוקולד – מתחם סדנאות. מתחם שוקולד ראשון מסוגו בישראל, מציע חוויה שלמה לכל חובבי השוקולד:
לאתר של Roy רואי שוקולד תל אביב >
יום ראשון - 26.03.2006 חגיגת טעמים ב"פורלין": ארוחת טעימות מיוחדת ב-99 ש"ח צוות מסעדת "פורלין" גאה להזמין אתכם לחגיגת טעמים: ארוחת טעימות מיוחדת ב- 99 ₪ לאורח. הארוחה תכלול מנת פתיחה, מנה ראשונה, מנת דג, מנת בשר, קינוח, ובין לבין - סורבה אשכוליות אדומות וקמפרי.

את תפריט הארוחה המלא ניתן לראות באתר של "פורלין" בפורטל ROL.

· התפריט יוגש במשך כל שעות היום בנוסף לתפריטים הרגילים.
· חניה בשעות הערב, בחניון היובל ברח' הירקון 109, מול רח' מאפו.
לאתר של פורלין - המסעדה נסגרה >
יום ראשון - 29.01.2006 חגיגות ויסקי ב-"Temptation": תפריט אלכוהול חדש וצ'ייסרים במחירי מבצע בימים אלו, משיק ה-"Temptation בר" שברחוב אלנבי תפריט אלכוהול חדש ומורחב, עם למעלה מ-30 סוגי וויסקי. לרגל ההרחבה, מזמין הבר את הקהל הרחב לחגיגת טעימות של סינגל מאלט.

במסגרת החגיגות, יוכלו הבליינים ליהנות מטעימות של שלושה סוגי צ'ייסרים של סינגל מאלט - במחיר 75 ₪ בלבד (במקום מחיר של 62 ₪ - 74 ₪ למנה אחת).

את הטעימות ניתן לבחור מהיצע של 8 סוגי סינגל מאלטים מובחרים:
גלנפידיך 12, לפרויג 10, גלן אלגין 12, גלנליווט 12, מורטלך 16, בלוויני12, קליינליש 14, גלנפידיך קורן ריזרב 12.

ה"טמפטיישן", בר הפיתויים של אלנבי, מציע חלל ענק של שני מפלסים מרווחים עם עיצוב הנותן דגש על תאורה אדומה והרבה עץ. הברמנים הקבועים של ה"טמפטיישן" הם ברמנים מליגה אחרת - מקצוענים להפליא, אוהבים ומבינים באלכוהול. האווירה בטמפטיישן היא שמחה וחגיגית עם דגש מוזיקלי של פאן בהשראת הדי-ג'ייס המתחלפים בכל ערב. היחס הוא חם ואישי, והמטבח תכליתי ומבוסס מנות חכמות ומהנות לליווי האלכוהול (בוריטו עוף, קסדיות, קלאמרי מטוגן, שרימפס ברוטב פרנו, כריכי רוסטביף,שיפודי עוף ועוד...) היצע האלכוהול בבר עשיר ומרשים והוא כולל בתוכו מגוון של בירות נדירות, וודקות, וויסקי וגם ליקרים תוצרת בית.
לאתר של טמפטיישן Temptation >
יום ראשון - 29.01.2006 רומנטיקה משתלמת במסעדת "הסינית הכשרה של נוף" שבחיפה "הסינית הכשרה של נוף", מסעדה סינית כשרה ואיכותית השוכנת במלון נוף בשדרות הנשיא בחיפה, מציעה לכם ארוחה זוגית ב-150 ש"ח בלבד. את הקופון ובו ההטבה ניתן למצוא באתר המסעדה ב-ROL ובעמוד הקופונים בפורטל.

הארוחה הזוגית כוללת:
- מנה ראשונה: מרק ואגרול
- מנה עיקרית בשרית לבחירה
- אורז
- קינוח
- קפה / תה

כולכם מוזמנים. בתיאבון!
לאתר של הסינית הכשרה של נוף >
יום חמישי - 26.01.2006 ארוחת טעימות לילית ב"גואטה" בימים אלה מציעה מסעדת "גואטה" הטריפוליטאית ארוחת טעימות לילית בת 3 מנות, לצד כוס יין או מנת ערק בטעמים תוצרת בית במחיר 69 ₪ בלבד לסועד:

בפתיחה - מבחר סלטים טריפוליטאים:
מסייר, צ'ירשי, זיתים שבורים, כרוב לבן, לימון כבוש, פלפל צ'ומה וטחינה ביתית לצד חלה טרייה.

מנת ביניים: מנת חריימה קטנה (דג בורי/נסיכת הנילוס ברוטב אדום חריף).

מנה עיקרית:
· קוסקוס בטעמים לבחירה: מרק ירקות (מרק צח בליווי ירקות), טבחה בלכמון (גרגירי חומוס, דלעת ובשר), טבחה בלסלק (עלי מנגולד, שעועית ובשר)
· מפרום

כוס יין / מנת ערק בטעמים (וניל, קינמון, כוכב אניס, אסוס, אתרוגים) תוצרת הבית.

מחיר הארוחה : 69 ₪ לסועד
הארוחה תוגש מהשעה 19:00 בערב ועד חצות.

מסעדת גואטה היא מסעדה טריפוליטנית כשרה השומרת על מסורת בישול ארוכת שנים שסוד הכנתם עובר מדור לדור במשפחה. לאה, אם המשפחה, היא ה"לב" של המקום, הודות לתבשיליה המצוינים והיחס החם במסעדה נהנה הסועד מחוויה אותנטית מיוחדת.
לאתר של גואטה >
יום חמישי - 26.01.2006 קורסי בישול צמחוניים במסעדת "הרדוף" "הרדוף", המסעדה הצמחונית-אורגנית שבקיבוץ הרדוף, תפתח בקרוב 2 קורסים חדשים לבישול צמחוני:

קורס שבועי - 6 מפגשים, אחת לשבוע - ביום ג'.
קורס דו שבועי - 3 מפגשים, אחת לשבועיים - ביום ו'.

כל מפגש כולל שלושה חלקים:
- בחלק הראשון: תינתן הרצאה קצרה על תזונה נכונה ובריאה מנקודת מבט רוחנית: הקשר בין הצמח והאדם, מדוע חשוב לאכול דגנים מלאים, ההבדל בין אוכל צמחוני ואוכל בשרי, איך ליצור תפריט מאוזן ומזין לכל המשפחה, איך לא לספור קלוריות והכי חשוב - איך להנות מאוכל טעים ומזין.
- בחלק השני: נבשל במטבח של המסעדה ויינתנו מתכונים.
- בחלק השלישי: נאכל את האוכל שבישלנו...

תאריכי הקורסים:
- קורס שבועי (יום ג', 6 מפגשים) - 28/2/06 - 11/4/06 (14/3/06 - חופשת פורים).
- קורס דו-שבועי (יום ו', 3 מפגשים) - 27/1/06 , 10/2/06 , 24/2/06.

הקורסים יערכו במסעדת "הרדוף" בשעות 14:30 - 18:00.

הקורס מועבר ע"י יוטקה הרשטיין - מנהלת המסעדה. מספר המקומות מוגבל ל-10 משתתפים.
לפרטים והרשמה: 04-9059229.

"הרדוף" היא מסעדה חמימה, אינטימית ורומנטית, הממוקמת בנוף גלילי. במסעדה מוגש אוכל צמחוני עשוי מכל הלב, המורכב ברובו (80%) מחומרי גלם אורגניים. המסעדה ממוקמת, כאמור, בקיבוץ הרדוף, מול שפרעם - 5 דקות מצומת המוביל ומצומת סומך.
לאתר של הרדוף >
יום חמישי - 26.01.2006 שואו שף (ShowChef) - שפים פרטיים, מבחר תפריטים וגימיקים, הנחות בלעדיות לגולשי ROL ב"שואו שף" - שירותי שפים פרטיים מומחים לכל אירוע, תמצאו שירות אדיב ומקצועי ושפים שמגיעים אליכם הביתה ומבשלים בכל סגנון ובכל צורה, לבקשתכם. ימי הולדת, ימי נישואין, בר/בת מצווה, ברית וכו' - הכול אפשרי ב"שואו שף".

בפורטל ROL תמצאו מבחר קופונים בלעדיים והטבות לגולשי הפורטל!
לאתר של ShowChef >
יום חמישי - 26.01.2006 חורף מענג ב-"Zozobra": מרקי ראמן - ארוחה שלמה בקערה אחת עכשיו כשקר בחוץ, הטמפרטורות ב-"zozobra" עולות: אדים חמים וניחוחות אקזוטיים עולים מן המטבח הפתוח לחלל המסעדה. מרקי הראמן המוצעים ב-"zozobra", מהווים חיבור אופטימלי של ציר בריא וטעים ואטריות עשירות בפחמימות, ויוצרים ארוחה מאוזנת ובריאה בקערה אחת גדולה. מרק הראמן הוא מהמאכלים הלאומיים של יפן, וערכו הקולינארי והתזונתי גדול.

ב"זוזוברה" מבשלים את האטריות, מרגע ההזמנה, באמבט מים המאפשר בישול מדויק לכל סוג של אטרייה, טמפרטורת מים קבועה, סינון מים והחלפת מים אוטומטית. הציר מגיע לשולחן חם ולא רותח בטמפרטורה ממוצעת של 87 מעלות. כל שנותר הוא לרכון לקערה, להאדים מהאדים העולים ממנה, להתענג על הניחוחות, ולהרגיש את הטעמים.

בין סוגי הראמן השונים תמצאו:
מוישי סובה - תרד, אפונה, קישוא, נבטים, כרישה אצות ביצה וטופו בצי בצל ירוק (36 ש''ח)
טאנג'מון כתום - פטריות קלויות, שיטאקי, ביצת שליו ומנמה בציר סויה בהיר ושאלוטס (38 ש''ח)
ים ים – אטריות אורז עם שרימפס וקלמרי בציר צ'ילי כהה, עשב לימון ופלפלים קלויים (55 ש''ח)

רקע:
מסעדת "זוזוברה", הנה בר אטריות אסיאתי, שמשלב שיטות מסורתיות, חומרי גלם מעולים, ומנות מלאות טעמים שזורמות לשולחן בקצב מהיר ועל פי סדר הכנתם במטבח. "זוזוברה" מגישה אוכל בריא, איכותי ובלתי מתפשר, במחיר סביר, ברמת שירות גבוהה ובסביבה חברתית נעימה ונקייה מעשן, תוך שיפור מתמיד ושימוש חיובי בטכנולוגיה מודרנית ומציעה לנכנסים בה חווית אכילה דינאמית, ואינטראקטיבית עם המקום.
לאתר של זוזוברה >
יום ראשון - 1.01.2006 מבצע פתיחת שנה ב"קפה מצדה": קופון בלעדי לגולשי ROL מבצע פתיחת שנה בסניפי "קפה מצדה" בתל אביב והרצליה: על כל הזמנה של 2 מנות עיקריות - קבל מנה ראשונה או אחרונה (לבחירה) חינם!


קופון בלעדי לגולשי ROL ניתן למצוא באתר המסעדה ומנוע חיפוש הקופונים בפורטל.

המבצע לא כולל עסקיות ותפריט לילה.
לאתר של קפה מצדה >
יום שני - 7.11.2005 חורף ב"באגסי": תפריט בלאדי בראנץ' חורפי וליין דיג'ייס חדש בערבי DJ&Drinks לכבוד בוא החורף, מציע ביסטרו בר "באגסי" ביסטרו בר שבפלורנטין תפריט "בלאדי בראנץ'" חורפי ועסיסי במיוחד, כדרך לפתוח את היום בארוחה מזינה בהחלט עם טוויסט אלכוהולי קטן ומלא בריאות של עגבניות, וודקה ומקל סלרי קריספי. הבלאדי בראנץ' מוגש 7 ימים בשבוע, החל מעשר בבוקר ועד שש בערב והוא מכיל:
3 ביצי חופש מונחות על מצע נתחי אנטרקוט, לצד אצבעות צ'יפס בטטה ופרחי ברוקולי במטבל רוקפור, אנטיפסטי ירקות, סלט ירוק ועגבניות שרי בויניגרט בלסאמי, ברוסקטות פריכות וחמות, ובלאדי מארי הגון מעוטר במקל סלרי בהיי בול קלאסי.
מחיר: 65 ₪

בנוסף, בכל ערב החל ב-22:00 נערכים בב"באגסי" ערבי די ג'יי מתחלפים לצד הדרינק.

יום א' : DJ מיקה בפריסטייל ישראלי ואולדיז אוונגרד.
יום ב': DJ שרה בפריסטייל גרוב
יום ג': DJ מיקה בפריסטייל ודארק אייטיז.
יום ד': DJ אורן ב- מוסיקת עולם אתנית
יום ה': DJ roy פריסטייל 60,70,80.
יום ו': DJ היי גאי בפריסטייל, שחורה, עולם ולהיטים.
שבת: DJ דקל וסולנג' עם אולד סקול פאנקי וסול.

אז בואו ליהנות מחורף איכותי. בתיאבון!
לאתר של באגסי Bugsy >
יום שני - 7.11.2005 "קלואליס" מציגה: ארוחת גורמה דלת קלוריות - 500 קלוריות בלבד! מסעדת "קלואליס" והשף ויקטור גלוגר מציעים ארוחת גורמה דלת קלוריות (500 קלוריות). עלות הארוחה - 150 ₪.

להלן התפריט:
- מנה ראשונה
פאסטייה סלמון מעושן וגבינה צפתית עם סלט עלים צעירים
מרק דלורית בניחוח למון גראס וג'ינג'ר
סלט ירקות ישראלי
סלט ירוק ברוטב ויניגרט חרדל

- מנה עיקרית
פילה דניס עם מקלות זוקיני וקולי פלפל אדום
שיפוד שרימפס על הגריל עם מקלות זוקיני ורוטב ביסק פירות ים
פילה בקר בגריל ברוטב ציר בקר ויין אדום, מוגש עם פיסטו ירקות (בתוספת 20 ש"ח ו - 100 קלוריות)
חזה עוף מתובל על הגריל בתוספת פיסטו ירקות

- מנה אחרונה לבחירה
מרק תות עם חרוט מקפא ליים ללא תוספת סוכר
שני כדורי סורבה פירות ללא תוספת סוכר

ובהמשך לבחירתכם -
מלפפון חמוץ - 16 קלוריות ליחידה
זית - 16 קלוריות ליחידה
יין בכוס -
כוס יין אדום - כ-105 קלוריות
כוס יין לבן - כ-100 קלוריות
לאתר של קלואליס >
יום שני - 7.11.2005 לקראת החורף, משיקים ב"חוות התבלינים בגלבוע" תפריט עסקי חדש, המבוסס על מנות שיחממו אתכם בעונה הקרה השקת התפריט העסקי החדש של "חוות התבלינים בגלבוע" לקראת החורף: חובה לטעום! התפריט מלא ביצירתיות האופיינית לשפית פנינה מס, עם תבלינים הנפוצים באיזור העמק.

כמנה ראשונה אפשר למצוא פטה כבד אווז המוגש עם ריבת שזיפים על מצע צנימים, תבשיל חציל פיקנטי עם טחינה, תבשיל גרגרי חומוס חם עם קארי ומנגולד, בורגול חם עם קינמון ובצל ועוד.

כמנה עיקרית עוד מנות יצירתיות, ביניהן פאי בשר במילוי בשר בקר, כבש וחזה אווז מעושן עם גבינת רוקפור, צנובר ובזיל מוגש עם סלט ירוק, חזה עוף בגריל עם פסטו בזיל ועגבניות מיובשות על מצע פירה או נתחי סלמון אפויים ברוטב עגבניות ופלפל.
קינוח - טרין השוקולד העשיר העשוי במקום.

הינכם מוזמנים ליהנות מהטעמים המופלאים והנופים עוצרי הנשימה של חוות התבלינים!
לאתר של חוות התבלינים בגלבוע >
יום שני - 31.10.2005 חדש!!!! צהריים אה-לה צוק: נפגשים לעסקיות צהריים במתחם ניר צוק, במסעדות "קורדליה" ו"נועה ביסטרו" צהריים אה-לה השף ניר צוק: מסעדות "קורדליה" ו"נועה ביסטרו" מארחות לעסקיות בצהריים (בשעות 12:00-16:00, לא כולל שישי שבת).

החורף הממשמש ובא ידוע כפותח תיאבון, כולם מחפשים להתחמם ואוכל נחשב למחמם לאומי ידוע. לרגל בקשת הקהל, נעתר השף ניר צוק לערוך ב"קורדליה" ו"בנועה ביסטרו" ארוחות צהריים עסקיות, טעימות, משביעות ולא יקרות, לכבוד ימים גשומים וקסומים ביפו. "קורדליה" מארחת ב-75 ₪ בלבד ואילו ב"נועה" מציעים שתי ארוחות לבחירה ממגוון המנות בתפריט, ב-39 או 59 ₪ בלבד. בתיאבון!
להלן תפריט העסקיות:

"קורדליה": עסקית ב-75 ₪
- מנה ראשונה לבחירה:
מרק היום סלט עשבים ואיז'יקי
ברוסטיקו משוגע
שרימפס של חורף
קרפצ'ו מוסר בכבישת לימון
פטה כבדים עטוף בסומסום שחור

- מנה עיקרית לבחירה:
רביולי תרד ברוטב לימון סתווי
מוסר בסלט חם של עגבניות צלויות
קונפי אווז
פורצ'יני של שרימפס וקוקי
אנטריקוט ברוטב פטריות חלמון ושמן כמהין - בתוספת של 10 ₪
*כל המנות בתוספת שני סוגי לחם וחמאה

"נועה ביסטרו": עסקית ב- 39

- מנה ראשונה לבחירה:
מרק היום
סלט קיסר
סלט ירקות ועשבים
מאפה פטריות על פרוטבלו

- מנה עיקרית לבחירה:
פסטה קישואים וצנובר קלוי
מאפה פטה וחצילים
נקניקיות נועה

נועה ביסטרו: ארוחה עסקית ב- 59

- שלוש מנות ראשונות לבחירה:
כרובית בחרדל
מולים מעושנים בסלסת פירות
טחינה ירוקה
זיתים
שרימפס בעגבניות וצלפים
סלט העוקץ
פטה כבדים
לבנה ועגבניות

- מנה עיקרית לבחירה:
מפרום בקרם סרטנים
בורי בקרם חציל
רביולי בטטה
חזה עוף בעגבניות צלויות

*כל המנות בתוספת שני סוגי לחם, חמאה וסחוג עלי גפן
לאתר של קורדליה ביסטרו >
יום ראשון - 9.10.2005 "מקום בלב", בית קפה ומסעדה בקסם של גן השוכן ברעננה, נפתח גם ביום שישי בערב שעות פתיחה חדשות ב"מקום בלב", בית קפה ומסעדה בקסם של גן ברעננה. מעתה, המקום יהיה פתוח גם ביום שישי בערב. להלן שעות הפתיחה החדשות:

ימים א' - ה': 08:30 - 23:00
יום ו' 08:30 - 14:30 / 19:30 - 24:00 (לראשונה בשעות הערב!)
שבת: 17:00 - 23:00
לאתר של מקום בלב >
יום חמישי - 4.08.2005 50% הנחה על אלכוהול בימי ראשון ב"טאו" "טאו", בר תל אביבי מוכר, מציע 50% הנחה על משקאות אלכוהול בכל יום ראשון!

בימים אלה חוגג ה"טאו בר" שנתיים לקיומו. ה"טאו בר" הוא בר הופעות: המקום בנוי משלושה מפלסים מעוצבים רחבים ונוחים, ומארח מדי שבוע אמנים ישראלים מוכשרים להופעות חיות. מפלס קומת הקרקע משמש כבמה להופעות, מפלס הלאונג' מאוכלס בפינות ישיבה אינטימיות נמוכות (ונמצא חצי קומה מתחת לבימת ההופעות) והמפלס השלישי הוא קומת בר הנמצא מעל לשני המפלסים ומציע בר ישיבה גדול עם היצע אלכוהול נרחב במחירים שווי נפש.

התפריט במקום מורכב ממנצ'יז מדוייק לאווירת האלכוהול והמוסיקה החיה. לקראת הקיץ החליטו בעלי הטאו להרחיב את החלל ולהציע אלטרנטיבה מאווררת וקייצית בדמות מרפסת פתוחה ורחבה כך גם מן המרפסת יכולים הבליינים לצפות בהופעות וליהנות מן האוויר והאווירה.
העיצוב של הבר רווי בתאורה אדומה חמה, ברזל, עץ ותמונות רטרו של עירום אמנותי מתחילת המאה שעברה.

הכניסה לבר חופשית ( גם כאשר מתקיימות הופעות) מגיל 23 ומעלה.
נשמח לארח אתכם.
לאתר של טאו >
יום חמישי - 28.07.2005 "אדמונד" מגיע לרוטשילד ומציע: פירות ים, בשרים ואלכוהול במחירים שווים לכל כיס "אדמונד", בר ולאונג' אצילי, נפתח בשדרות רוטשילד ומציע אווירה ביתית, מנות של פירות ים ובשרים ב- 29 ₪, לצד אלכוהול משובח.

"אדמונד", בר לאונג' עם נגיעות עכשוויות, מחזיר את הברון לשדרה שלו ויחד עם השף פטריק אלבן (לשעבר "תמוז") מזמין אתכם לטעום תפריט עשיר של מנות בשרים ופירות ים, ללגום אלכוהול משובח, וליהנות מעיצוב אריסטוקרטי בנגיעות של רטרו, מנוסטלגיה לתל אביב הישנה, מדי.ג'ייז מתחלפים ומחצר אחורית קסומה.

התפריט שבנה פטריק אלבן מורכב ממנות ראשונות מפנקות בגודלן, שמוצעות במחיר אחיד של 29 ₪ למנה. התפריט מספק מגוון רחב של מנות כיפיות שלא מתפשרות על איכותן ומיועד להתאים לטעמו של כל אחד. לדברי פטריק אלבן, הושם דגש על אוכל מוקפד, מתוחכם בפשטותו, טעים ולא מתיימר.

בין המנות: כדורי שרימפס במילוי גבינת עיזים על איולי שום, קלאמרי ברוטב עשבי תיבול וטפנד זיתים, טבעות קלאמרי מטוגנות ברוטב חמצמץ-פיקנטי, שרימפס גריל, לבנה זעתר וצנוברים ופסטו עגבניות מיובשות, רוסטביף על טורטיה, רוטב שמנת וחרדל דיג'ון, כנפי עוף ברוטב מתוק פיקנטי.

עיצוב:
אדמונד משלב יוקרה עם חמימות ביתית. על העיצוב אחראי המעצב שחר וייס שהעניק לאדמונד סגנון חם ומפנק בצבעי בורדו עמוק ואפור אצילי. למבלים, אדמונד מציע בר עץ מרווח, פינות ישיבה אינטימיות ומנורות שנדליר להשלמת האווירה. בנוסף למרפסת עץ גדולה הצופה על השדרה, אדמונד מציע פנינה אמיתית - חצר אחורית אינטימית המשקיפה על מבנים לשימור משנות השלושים ומכילה בר חיצוני. אדמונד כולו מעוטר בתמונות עתיקות משנות השלושים, שמציגות את שדרות רוטשילד המיתולוגיות ואת המבנה בו הוקם הבר. התצלומים מוסיפים למקום פן נוסטלגי וניחוח של תל אביב הישנה.


אדמונד
שד' רוטשילד 10
כל יום, 19:30-אחרון הלקוחות
הצג אפשרויות חיפוש מתקדם >