מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום ראשון - 22.10.2017
לפי שם מסעדה:
ביקורות שנכתבו על: גאיה ברטלה - גלית והנס ברטלה
פתח תקווה
מאפיה/קונדיטוריה, מאפיה/קונדיטוריה, בית ספר לקונדיטוריה
יום ראשון - 22.01.2012 ליאת על גאיה ברטלה - גלית והנס ברטלה לשמחתי, כשחיפשתי סדנאות אפיה נתקלתי בפרסום קורס קונדיטוריה של גלית והנס ברטלה. בחרתי 6 (!) סדנאות ואני חייבת לומר: נהנתי מכל רגע!
הסדנאות הועברו בצורה מאוד מקצועית, תוך שימת דגש על עקרונות אפיה נכונים ופירוט של מה עומד מאחורי כל החלטה שמתקבלת לפני ותוך כדי האפיה.
האוירה תמיד היתה נעימה וחיובית והמידע הועבר עם תיבול של הומור שגורם לך אחר כך לזכור פרטים קטנים אך חשובים.
הידע שהפגינו גלית והנס ברטלה היה בלתי נדלה. על כל שאלה היתה תשובה מלומדת שמסבירה גם את ההגיון מאחורי המידע שנמסר.
בקיצור, שווה טעימה !
אוכל: נפלא עיצוב: יפה שירות: מחויך ואדיב אווירה: נעימה
לאתר של גאיה ברטלה - גלית והנס ברטלה > הוסף המלצה על גאיה ברטלה - גלית והנס ברטלה >
יום שישי - 20.01.2012 מרי על גאיה ברטלה - גלית והנס ברטלה הנס שלום,
השתתפתי בסדנת קרנץ ב- 20/1/2012.
היה מקצועי, יעיל, מחוייך, אדיב וכמובן מאוד טעים.
נהניתי מאוד.
תודה
מרי פנחס
אוכל: נפלא עיצוב: יפה שירות: מקצועי ויעיל אווירה: נעימה
לאתר של גאיה ברטלה - גלית והנס ברטלה > הוסף המלצה על גאיה ברטלה - גלית והנס ברטלה >
יום חמישי - 29.12.2011 ליאורה על גאיה ברטלה - גלית והנס ברטלה אבקש הצעת מחיר לקורס קונדטוריה ארוך. ומתי נפתח הקורס הבא. האם יש קורסי בוקר? לאתר של גאיה ברטלה - גלית והנס ברטלה > הוסף המלצה על גאיה ברטלה - גלית והנס ברטלה >
יום שלישי - 8.11.2011 אפרת על גאיה ברטלה - גלית והנס ברטלה השתתפתי בכמה סדנאות אצל גלית והנס. שניהם פשוט מעולים! מקצוענים ברמת על, בקיאים בהוראת האפיה הן להדיוטות והן למקצוענים. די להם במבט קצר אחד בכדי להבחין אם מה שנעשה הוא טוב או טעון שיפור.
נכון שהסדנא היא ארוכה ולפעמים נמשכת שעות ארוכות אבל זו מטרתה - ללמד באמת ולא לעצור באמצע תהליך. אין זו סדנא ל"צפונבונים" הרוצים "לחוות" אפיה מקצועית. זו סדנא למי שרוצה ללמוד באמת מה לעשות וכיצד באופן הכי טוב. צריך לבוא מוכנים למאמץ. מי שחפץ ללמוד דרך צפיה מבלי להתלכלך חלילה באבק קמח שטיבל 2,לא מעוניין להתעייף בשביל להוציא מתחת ידו טארט עגלגל יצירת מופת, לא חפץ ביציאה מהסדנא עם ידיים שריח חמאה רכה דבוק בהם וחושב ש"גיטרה" זה רק כלי נגינה- הסדנא הזו לא בשבילו. ללמוד זה מעייף, באפיה מקצועית אין
"גלורי" והסדנא הזו משקפת מציאות אמיתית של אופה.
מי שראה את גלית או הנס בשעת הסדנא לא יכול אלא להתפעל מהפנים המסבירות שלהם, מהמוכנות להשיב על כל שאלה גם הטפשית ביותר (מרגרינה או חמאה??) ולהנות מהמקצועיות שלהם בכל קיפול, גירוד או סתם ערבוב. מומלץ בחום (גבוה!)
חשוב לציין - בכל סדנא מגיעים אנשים אחרים שהמפגש בין כולם לא תמיד מוצלח שכן צריכים להצתוות , ומה לעשות - קורה שהאנשים בקבוצה הקטנה לא ממש מסתדרים והם לרוב מה שיוצרים או הורסים את האוירה. על זה כמובן אין שליטה.
לאתר של גאיה ברטלה - גלית והנס ברטלה > הוסף המלצה על גאיה ברטלה - גלית והנס ברטלה >
יום רביעי - 26.10.2011 מרינה על גאיה ברטלה - גלית והנס ברטלה יצא לי להשתתף ב4 סדנאות ומאוד נהנתי!! רכשתי המון ידע תאורטי ומעשי ומה שהכי חשוב ביטחון במה שאני עושה במטבח. הסדנאות מאוד מקצועיות. נכון שהסדנא היא כ5 שעות וזה לא קל, אבל אני רואה בזה יתרון כי כך ניתן ללמוד יותר. במהלך כל הסדנא ניתן דגש על ניהול זמן נכון, תכנון פעולות ושיטות עבודה נכונות. לדעתי זה סדנאות חובה לכל מי שרוצה להגיע לתוצאות מושלמות ולא מוכן להסתפק בפחות. לאתר של גאיה ברטלה - גלית והנס ברטלה > הוסף המלצה על גאיה ברטלה - גלית והנס ברטלה >
לדף הבא  1  2  3  4  5  6  
7063 מסעדות במאגר
”  “ על