זוקיני אפוי עם שמן זית וקורנית בויניגרט לימון וחרד
סוג המתכון:
סלטים
בעל המתכון:
השף צ'רלי פדידה, מסעדת Olive Leaf אוליב ליף
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
חומרים:
3 זוקיני פרוסים לאורכם
1 כף קורנית קצוצה
¼ כוס מיץ לימון
2/3 כוס שמן זית
אופן ההכנה:
  1. אופן ההכנה:
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס
  3. מתבלים את הזוקיני עם כף שמן זית, קורנית, מלח ופלפל
  4. מסדרים בתבנית אפייה על נייר פרגמנט ואופים בתנור כ-10 דקות עד לקבלת גוון חום-זהוב
  5. מערבבים בשייקר את מיץ הלימון ושמן הזית ויוצקים על הזוקיני
שלח לחבר הדפס מתכון