קרם זביונה קלאסי
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
השף שי דובלו, מסעדת מול ים נסגר | מוסתר
כשר:
כן
זמן הכנה:
שעה
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4
מרכיבים:
300 מ"ל של יין (מרסלה, שרי או שמפניה)
6 חלמונים
100 גר' סוכר
50 גר' קורנפלור
300 גר' גבינת מסקרפונה
400 מ"ל שמנת
150 גר' אבקת סוכר
אופן ההכנה:
  1. מרתיחים את היין בסיר. טורפים את החלמונים, הסוכר והקורנפלור.
  2. משווים את טמפרטורת היין עם תערובת החלמונים.
  3. מוסיפים את תערובת החלמונים לסיר, מבשלים עד הסמכה ומקררים.
  4. מקציפים את הזביונה עם גבינת המסקרפונה, השמנת ואבקת סוכר עד לקבלת קרם אחיד.
  5. ניתן למלא טארט או שכבות של בצק עלים (מיל פיי, קרמשניט בקרם).
שלח לחבר הדפס מתכון