עוגת שוקולד חמה לילדים
סוג המתכון:
מתכוני ילדים, קינוחים
בעל המתכון:
השף תומר כבירי, מסעדת קאזה דו ברזיל אילת
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
4 ביצים
1 חלמון
120 גר' סוכר
100 גר' קמח
20 גר' קקאו
תבנית עגולה 22 ס"מ
אופן ההכנה:
  1. שמים את הביצים, החלמון והסוכר בקערת מתכת, טורפים מעל הסיר מים חמים (בן מרי) כדקה.
  2. מעבירים את התערובת למיקסר, מקצפים עד שבתערובת מתקררת.
  3. מקפלים פנימה את הקמח והקקאו.
  4. להעביר לתבנית האפייה ולאפות ב- 180 מעלות בתנור שחומם מראש.
  5. העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם בעוגה והיא יוצאת יבשה.
שלח לחבר הדפס מתכון