שקשוקה
סוג המתכון:
תבשילים
בעל המתכון:
מסעדת אורי בכיכר | נסגר | מוסתר
כשר:
כן
זמן הכנה:
15 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
6
מרכיבים:
6 עגבניות פרוסות
6 פלפלים ירוקים ארוכים חריפים
12 ביצים
פלפל אדום/ירוק מתוק
2 כפיות מלח
1 כוס מים
4 כפות רסק עגבניות
1 כף שום טחון
1/4 כוס שמן
אופן ההכנה:
  1. 1. למחבת עבה ועמוקה, 1/4 כוס שמן. יוצקים את העגבניות והפלפלים חתוכים אל תוך המחבת כ- 5 דקות.
  2. 2. לאחר מכן מוסיפים את המלח, שום טחון ורסק עגבניות ומערבבים ומוסיפים את המים, מערבבים שוב. ואז שוברים כמו חביתת עין, 12 ביצים, בחום נמוך, מכוסה במכסה, עד שהביצים נעשות קשות.
  3. בתיאבון.
שלח לחבר הדפס מתכון