טונה בשומשום על מצע גוואקמולי וקולי מנגו
סוג המתכון:
תוספות
בעל המתכון:
השף תומר בטיטו, מסעדת פאסיפיק
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4
מרכיבים:
350 גרם טונה אדומה טריה
2 כפות שומשום קלוי
חומרים לגוואקמולה : קצוץ דק
2 יח' אבוקדו
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1 בצל סגול
חופן כוסברה טריה
מיץ לימון
מלח ופלפל
1 מנגו
1 כפית שמן שומשום
אופן ההכנה:
  1. חותכים את הטונה לארבע, מערבבים בקערה את חומרי הגוואקמולי ומתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון .
  2. טוחנים במעבד מזון את המנגו ומתבלים בשמן שומשום.
  3. מניחים במרכז צלחת את הגוואקמולי, את קולי המנגו מזלפים מסביב וצורבים את הטונה כדקה מכל צד על הגריל בתוספת המלח, הפלפל והשומשום הקלוי.
  4. חותכים לשניים את נתח הטונה, מניחים מעל הגוואקמולי ומקשטים בפלפל וצ'ילי חריף.
שלח לחבר הדפס מתכון