טריו גבינות: קישוא, חציל ופלפל אדום ממולאים בגבינה
סוג המתכון:
שונות
בעל המתכון:
השף סהר רפאל, מסעדת כרמים
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
קישואים פרוסים דק לאורכם
חצילים פרוסים דק לאורכם
פלפל אדום

למילוי:
גבינת עזים
גבינת פטה
גבינת ריקוטה
צנוברים קלויים
טימין קצוץ
פלפל שחור גרוס

לרוטב:
שמנת
שקדים לבנים פרוסים
יין לבן
מלח
פלפל
מעט חמאה
אופן ההכנה:
  1. קולים את הירקות בגריל. מקלפים את הפלפל.
  2. מערבבים את חומרי המילוי יחד וטועמים.
  3. קולים את השקדים בחמאה. מוסיפים יין לבן, שמנת, מלח ופלפל ומסמיכים עד לקבלת הרוטב.
שלח לחבר הדפס מתכון