ספגטי ברוטב עגבניות
סוג המתכון:
פסטות, תוספות
בעל המתכון:
הגולש/ת ישי לוונגליק
כשר:
כן
זמן הכנה:
20-30 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4
מרכיבים:
ספגטי (מבושל)
1 כף גדושה של מרק בצל
1 כפית סוכר
200 גרם רסק עגבניות
1 וחצי כוסות מים
אורגנו מיובש
בזיליקום מיובש
2 עלי דפנה מיובשים
פטרוזליה מיובשת
אופן ההכנה:
  1. מערבבים, מביאים לרתיחה.
  2. מבשלים במקביל לספגטי על אש קטנה.
הערות והמלצות:
להוסיף פרמזן או גבינה צהובה ע"פ הטעם
שלח לחבר הדפס מתכון