ספגטי מוקרם ברוטב עגבניות ופסטו
סוג המתכון:
פסטות
בעל המתכון:
הגולש/ת גיא אביעד
כשר:
כן
זמן הכנה:
30 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4מנות
מרכיבים:
חבילת ספגטי
4 בצל קלופים חתוכים דק עד בינוני
5 עגבניות חתוכות גס
שתי שיני שום חתוכים דק
4 פרוסות גבינה צהובה חתוכות דק.
60 גרם חמאה. חתוכה לקוביות
קופסה של רסק עגבניות
מלח, פלפל, פפריקה, בזיליקום, נענע יבשה.
אופן ההכנה:
  1. בסיר עם מים רותחים מחחמים את הספגטי ומבשלים אותו עד שהוא ניהיה מוכן ועסוי.(הוראות הכנה יש על אריזת הספגטי).
  2. במחבת חם עם שמן זית מטגנים את הבצל עד שיזהיב.
  3. מוסיפים את העגבניות ואת השום הקצוץ דק ומערבבים.
  4. מוסיפים את רסק העגבניות ואת התבלינים: (מלח,בזיליקום,נענע יבשה,פלפל שחור ,ופפריקה) ומערבבים.
  5. לבסוף מוסיפים את הגבינה הצהובה ומערבבים עד לתערובת.
  6. מסננים את הספגטי וממסים עליו את החמאה ומערבבים.
  7. יוצקים את הרוטב על הספגטי ומגישים חם!
  8. *ניתן לקשט בעלי בזיליקום ומעט פלפל שחור (לא גרוס)
  9. בתיאבון =)
הערות והמלצות:
מתכון קליל וטעים מאוד. שכולם ישמחו לאכול.
שלח לחבר הדפס מתכון