דג בעלי בננה
סוג המתכון:
מאכלי ים
בעל המתכון:
מסעדת בית תאילנדי
כשר:
כן
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
עלה אחד של בננות לכל דג
דג מוסר (או כל דג שאינו שומני)
גבעול למון גרס כתוש
10 גבעולי כוסברה
מלח ים
אופן ההכנה:
  1. שמים את עלה הבננה בשמש חמה שעתיים.
  2. את הכוסברה והלמון גרס מכניסים לתוך בטן הדג וממליחים.
  3. מוציאים את מרכז עלה הבננה ועוטפים את הדג שני סיבובים עם העלה.
  4. תופרים עם קסמי שיניים
  5. מניחים על הגריל (חשוב מאוד לא להגיע למצב שהעלה השני ייחרך)
שלח לחבר הדפס מתכון