טרין ירקות קלויים בשכבות טופו
סוג המתכון:
תוספות
בעל המתכון:
השף תומר בטיטו, מסעדת פאסיפיק
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4
מרכיבים:
1 חציל גדול
2 פלפל אדום
1 זוקיני צהוב
1 זוקיני ירוק
1 בטטה
100 גרם גבינת טופו
מלח ופלפל לפי טעם
כף עירית קצוצה

מרכיבים למירנדה
חופן טימין קצוץ
מלח פלפל
כף שמן שומשום
אופן ההכנה:
  1. חותכים את הירקות בעובי ס"מ לפי גודל התבנית שברשותנו, מערבבים בחומרי המרינדה וקולים על גריל לוהט כ-2 דקות מכל צד .
  2. יוצרים שכבות של הירקות וגבינת הטופו המתובלת במלח, פלפל ועירית.
  3. עוטפים בנילון נצמד, מקררים כשעה ומגישים.
שלח לחבר הדפס מתכון