מרק בשר תימני
סוג המתכון:
מרקים, בשרים
בעל המתכון:
מסעדת בוסי
כשר:
לא
זמן הכנה:
שעה ו-40 דק'
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
10
מרכיבים:
2 ליטר מים
3 בצלים קצוצים דק
1 ק"ג בשר (מס' 5 או 7)
4 שיני שום
צרור כוסברה
1 כף חוואיג'
1 כף פלפל שחור
מלח לפי הטעם
1 כף אבקת מרק
1 כף רסק עגבניות
3 תפו"א קלופים ושלמים
אופן ההכנה:
  1. 1. להרתיח את הבשר עם המים ולהוריד את הקצף שנוצר.
  2. 2. להוסיף את התבלינים - כוסברה, חוואיג', פלפל שחור, מלח, אבקת מרק ורסק העגבניות.
  3. 3. לטגן את הבצל ולהוסיף לסיר.
  4. 4. להוסיף את שיני השום השלמות לסיר.
  5. 5. להוסיף את תפוחי האדמה לסיר.
  6. 6. לבשל לפי הצורך, עד שהבשר יתרכך.
שלח לחבר הדפס מתכון