טרטר אינטיאס ותותים על מצע קרפצ'ו סלק
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
השף אסף בוזגלו, מסעדת בוסטון
כשר:
לא
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
לטרטר:
100 גר' אינטיאס נקי חתוך לקוביות 1 ס"מ
100 גר' תותים חתוכים לקוביות 1 ס"מ
15 גר' עירית קצוצה
15 גר' בצל ירוק קצוץ
15 גר' בצל שאלוט קצוץ
מיץ לימון
מלח גס
לסלק:
1 יח' סלק פרוס דק
מיץ לימון
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
  1. אופן הכנה טרטר:
  2. מערבבים את כל החומרים ומסדרים על כפיות.
  3. אופן הכנה לסלק:
  4. מערבבים את כל החומרים למשך חצי שעה ומסננים
  5. אופן הגשה:
  6. בצלחת מסדרים את פרוסות הסלק באופן מסודר
  7. מניחים את הכפיות על גבי פרוסות הסלק
שלח לחבר הדפס מתכון