טרטר דניס
סוג המתכון:
מאכלי ים
בעל המתכון:
מסעדת סבסטיאן
כשר:
כן
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
1/2 דג דניס
1/2 סלק
100גרם מיונז
כף כוסברה קצוצה
1/2 לימון כבוש
15גרם צלפים
10גרם פלפל חריף אדום
גרידה מלימון אחד
10מ"מ שמן זית
מלח
פלפל
מיץ לימון
אופן ההכנה:
  1. חותכים את הדניס לקוביות קטנות ומטבלים בשמן זית מלח, פלפל, צלפים ופלפל חריף.
  2. חותכים את הסלק לקוביות קטנות ומטבלים בשמן זית ומיץ לימון.
  3. טוחנים את המיונז עם לימון כבוש וכוסברה{איולי של כוסברה ולימון כבוש}.
  4. לוקחים כוס מרטיני ויוצרים שכבות של האיולי כוסברה ולימון כבוש ושל הטרטר.
שלח לחבר הדפס מתכון