טרטר דגים
סוג המתכון:
מאכלי ים
בעל המתכון:
מסעדת ריבלין
כשר:
לא
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
120-150 גר' פילה טונה אדומה חתוך לקוביות קטנות
120-150 גר' פילה מוסר חתוך לקוביות קטנות
ראש בצל סגול קצוץ
שתי עגבניות מקולפות חתוכות לקוביות
מלח גס
פלפל שחור גרוס
שמן זית
עלי זעתר
כף סויה
מעט וואסבי
אופן ההכנה:
  1. מוסיפים לכל דג בנפרד כמות שווה של בצל קצוץ ועגבניות ומתבלים בשמן זית, מלח גס ומעט פלפל שחור.
  2. יוצרים קציצות (לא מהודקות מידי) מכל אחת מהתערובות, מניחים את הקציצות בצלחת הגשה, מקשטים בעלי זעתר שמן זית, מעט סויה ווסאבי.
שלח לחבר הדפס מתכון