טמפורה
סוג המתכון:
מאפים, תוספות
בעל המתכון:
מסעדת קלואה
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
החומרים לבצק:
250 גרם קמח
375 מיליליטר סודה קרה
1 ביצה
קורט מלח
קורט פלפל לבן

החומרים לירק:
סוג אחד של ירקות: כרובית, בטטה, חציל, בננה, אננס, קישואים, דלעת, בצל ירוק.
שמן
קמח רגיל
אופן ההכנה:
  1. לערבב את כל החומרים לבצק ביחד.
  2. לחתוך את הירק למקלות עבים, לקמח בקמח ולטבול בבצק הטמפורה. לשים את הכל בתנור אפייה בתוך תבנית עמוקה בשמן עמוק בחום של 180 מעלות עד שזה מתרכך.
הערות והמלצות:
אפשר להגיש עם רוטב צ'ילי מתוק / חריף או רוטב קיקומן.
שלח לחבר הדפס מתכון