קבבוני טלה על מצע קרם חציל ירוק
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
השף אסף בוזגלו, מסעדת בוסטון
כשר:
לא
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
מצרכים
1 ק"ג בשר כבש טחון
200 גר' בצל לבן קצוץ דק מטוגן
35 גר' פטרוזיליה
35 גר' כוסברה
15 גר' נענע
20 גר' צנוברים
1 כף הל טחון
3 כפות כמון
1 כף בהרט
1 כפית פפריקה חריפה
1 כף מלח
1כף פלפל שחור טחון

מצרכים לקרם חציל
500 גר' חציל קלוי מקולף
10 גר' נענע
25 גר' פטרוזיליה
150 מ"ל שמנת
50מ"ל שמן
2 כפות סוכר
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
אופן ההכנה:
  1. אופן ההכנה:
  2. מערבבים את כל המרכיבים לתערובת אחידה,
  3. מקבבים וצולים על הגריל למידת עשייה רצויה.
  4. אופן הכנת קרם החציל:
  5. מערבבים את כל מצרכי הקרם במעבד מזון וקרם החציל הירוק-מוכן
שלח לחבר הדפס מתכון