טאבולה עם נענע וגרגרי רימון:
סוג המתכון:
סלטים
בעל המתכון:
השף צ'רלי פדידה, מסעדת Olive Leaf אוליב ליף
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
חומרים:
500 גר' חיטה גרוסה שהושרתה במים פושרים כחצי שעה.
20 עלי נענע גדולים
2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
¼ כוס שמן זית
¼ כוס מיץ לימון
3 כפות סילאן
100 גר' גרעיני רימון
אופן ההכנה:
  1. אופן ההכנה:
  2. מסננים את החיטה וחותכים את עלי הנענע לרצועות דקות
  3. מערבבים את כל המרכיבים יחד
  4. מטבלים במלח ופלפל לפי הטעם
שלח לחבר הדפס מתכון