מרק בטטה
סוג המתכון:
מרקים
בעל המתכון:
מסעדת ל'אנטריקוט L'entrecote
כשר:
לא
זמן הכנה:
10 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
6 מנות
מרכיבים:
2 גזרים בינוניים
1 בצל יבש
1 כרישה
3 גבעולי סלרי
4 בטטות גדולות
1 כפית ג'ינג'ר מגורד
1 שמנת לבישול
מים
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
  1. 1. לקלף ולנקות את כל הירקות.
  2. 2. לחתוך קוביות ולטגן קלות בשמן זית את הגזר, בצל, סלרי וכרישה.
  3. 3. להוסיף את הבטטות ולמלא את הסיר עד 2 ס"מ מעל הירקות.
  4. לבשל כ-10 דקות.
  5. 4. להוסיף מלח, פלפל וג'ינג'ר.
  6. 5. לטחון את הכל במעבד מזון.
  7. 6. לאחר הטחינה להחזיר לסיר ולהוסיף את השמנת לבישול.
  8. 7. לבשל 5 דקות נוספות.
הערות והמלצות:
* ניתן לדלל במים לפי הצורך.
* מומלץ להגיש עם קרוטונים.
שלח לחבר הדפס מתכון