רביולי בטטה עם עשבי תיבול ברוטב קואטרו פורמג'י
סוג המתכון:
פסטות
בעל המתכון:
מסעדת דון ויטו
כשר:
כן
זמן הכנה:
25 דקות
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
2
מרכיבים:
400 גרם רביולי בטטה
20 גרם גבינת רוקפור(1 כף שטוחה)
20 גרם מוצרלה (1 כף שטוחה)
20 גרם פרמג'ן (1 כף שטוחה)
20 גרן גורגונזולה (1 כף שטוחה)
1 שמנת מתוקה
1 כף בזיליקום, פטרוזליה, טימין ורוזמרין קצוצים
1/2 כפית ג'ינג'ר מגורר
מלח ופלפל לפי הטעם
קובית חמאה (1/2 כף)
אופן ההכנה:
  1. 1. ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים את השמנת המתוקה ואת ארבע הגבינות.
  2. 2. מצמצמים כחצי דקה, ומוסיפים את עשבי התיבול.
  3. 3. ממליחים ומוסיפים פלפל
  4. 4. מוסיפים את הרביולי לאחר שהורתח במיים עם מעט שמן זית.
  5. 5. מערבבים ומגישים.
הערות והמלצות:
מתכון השף אלון גונן
שלח לחבר הדפס מתכון