רוטב חמוץ מתוק
סוג המתכון:
רטבים
בעל המתכון:
מסעדת סינג לונג
כשר:
לא
זמן הכנה:
20
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
2
מרכיבים:
1 כוס מים
3 כפות חומץ לבן לבישול
1/4 כוס סוכר
7 טיפות צבע מאכל אדום
1/2 לימון טרי סחוט
1 כף קורנפלור
אופן ההכנה:
  1. 1. מערבבים היטב את כל החומרים לפי סדר הופעתם
  2. 2. את הקורנפלור מוהלים תחילה במעט מיים ואז מוסיפים
  3. 3. בוחשים היטב ומבשלים עד לבעבוע
הערות והמלצות:
בהמלצת שף סינג לונג קואן הואן
שלח לחבר הדפס מתכון