חזה עוף בתוספת פטריות, פלפל ירוק, בצל ורוטב שום
סוג המתכון:
עופות
בעל המתכון:
השף שלום אייש
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
1
מרכיבים:
200 גר' חזה עוף פרוס דק
בצל פרוס לטבעות
רצועות פלפל ירוק ואדום
פטריות שמפניון טריות ופרוסות
רוטב שום: מיונז, שום כתוש,מלח,פלפל ופטרוזיליה
מלח,פלפל, כפית שום כתוש.
אופן ההכנה:
  1. משמנים מחבת ומוסיפים את חזה העוף, מטגנים קלות. לאחר מספר דקות מוסיפים את הירקות וממשיכים לטגן.
  2. מוסיפים רוטב שום ואת כפית השום הכתוש,מלח ופלפל.
  3. ממשיכים לטגן עוד 3-2 דקות ומורידים מהאש.
שלח לחבר הדפס מתכון