סטריט נודלס
סוג המתכון:
פסטות
בעל המתכון:
השף סלבה וינר, מסעדת אויאמה
כשר:
כן
זמן הכנה:
חצי שעה
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
100 ג' אטריות ביצים
50 ג' פטריות שמפיניון
2 כפות גרגירי תירס
1 בצל לבן
1 כף סויה שחורה תאילנדית
1 כף סויה בהירה תאילנדית
1 כפית סוכר
1/2 כפית אבקת מרק עוף (בשרי או פרווה)
שמן
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
  1. מבשלים את האטריות בסיר עם מים רותחים למשך חמש דקות.
  2. מסננים עד שהאטריות מתקררות.
  3. מטגנים בווק בצל, פטריות וגרגירי תירס ומוסיפים כף סויה שחורה וכף סויה בהירה.
  4. מוסיפים לווק את האטריות המקוררות ומערבבים.
  5. מתבלים בסוכר, אבקת עוף, מלח ופלפל.
שלח לחבר הדפס מתכון