מרק תותים עם מרנג
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
השף תומר לבנה, מסעדת sergos
כשר:
כן
זמן הכנה:
שעתיים +
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
למרנג:
4 חלבונים
כוס סוכר

למרק התותים:
500 גר' תותים
סירופ סוכר
בזילקום טרי
מעט חומץ בלסמי
כף מונין (סירופ) תות
אופן ההכנה:
  1. להכנת המרנג מקציפים את החלבונים וכוס הסוכר בזהירות מעל באן מארי (סיר כפול) עד שמתקבל קרם סמיך.
  2. יוצקים לתבנית בצורת עיגולים ואופים כשעתיים בחום של 100 מעלות.
  3. להכנת המרק מרסקים במעבד מזון את התותים, הסוכר, הבזיליקום, הבלסמי וסירופ המונין.
  4. יוצקים לצלחת הגשה, מניחים מעל את המרנג ומקשטים בעלי בזיליקום טריים.
שלח לחבר הדפס מתכון