מאפה מתוק של גבינה ותותים
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
השף יהודית מיכאלי, מסעדת מיכאלי
כשר:
כן
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
2 חלבונים מוקצפים לקצף רך
500 גר' גבינה לבנה 9%
1 כוס אבקת סוכר
מיץ לימון לפי הטעם
2 גביעי שמנת חמוצה
1 מיכל שמנת מתוקה מוקצפת
2 חלמונים
2 כפות קמח
תותים יפים ומוצקים (או כל פרי אחר)
אופן ההכנה:
  1. לבחוש ולערבב את כל החומרים לפי הסדר
  2. לשפוך לתבניות אישיות
  3. להשקיע בתוך התערובת תותים בצורה נאה
  4. לאפות בתנור חם – 200 מעלות במשך 10 דקות
  5. ואח"כ עוד 30 דקות ב-170 מעלות
  6. לצנן בתוך התנור הכבוי עם דלת פתוחה למחצה
שלח לחבר הדפס מתכון