ירקות מאודים
סוג המתכון:
תבשילים
בעל המתכון:
השף אורלי שולמן
כשר:
כן
זמן הכנה:
20 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
1 כרוב לבן
3 גזר
2 גמבה
אופן ההכנה:
  1. 1. קוצצים לפרוסות דקות את הכרוב הלבן ומניחים את הכרוב הקצוץ בסיר.
  2. 2. קוצצים את הגזר לעיגולים דקים ומוסיפים לסיר.
  3. 3. חותכים את הגמבות לרצועות ומוסיפים.
  4. 4. מוסיפים לסיר 1/2 כוס סויה, 3 כפות סוכר, 1/2 כפית אבקת מרק, 2 כפות שמן ומבשלים על אש נמוכה.
  5. 5. אחרי כ-20 דקות הירקות מוכנים.
שלח לחבר הדפס מתכון