ספריבס אודאון
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
השף מתן אברהמס
כשר:
לא
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
10 מנות
מרכיבים:
5 ק''ג ספריבס מחולקות לצמדים

רוטב:
1 ליטר מים
1 ק''ג סוכר
50 מ''ל רוטב צ'ילי מתוק תאילנדי
250 מ''ל חומץ בן יין אדום
250 מ''ל קטשופ
250 מ''ל דבש טהור
250 מ''ל רוטב hp
2 לימונים ירוקים
3 כפיות מלח גס
1/2 כוס קפה שחור
1 פלפל חריף ירוק
2 עגבניות בשלות
20 שיני שום
1 צרור כוסברה טרייה
אופן ההכנה:
  1. 1.מוסיפים לסירופ (מים+ סוכר) את רוטב הצ'ילי, חומץ, קטשופ, דבש ורוטב hp
  2. 2.טוחנים במעבד מזון את כל שאר המרכיבים ומוסיפים לסיר
  3. 3.מביאים לרתיחה ומורידים מהאש – הרוטב מוכן!
  4. 4.משלים את הספריבסבתוך מים עם קצת רוטב ביחס של 1:3 לטובת המים.
  5. 5. אופים בתנור שחומם ל 250 מעלות למשך שעתיים ולאחר מכן מסננים.
  6. 6. בעת ההגשה מרתיחים את הספריבס ברוטב ומגישים מיד.
שלח לחבר הדפס מתכון