לזניה תרד
סוג המתכון:
פסטות, פשטידות
בעל המתכון:
הגולש/ת אלי גרשון
כשר:
כן
זמן הכנה:
שעה
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
8
מרכיבים:
1 חבילת דפי לזניה
1 חבילת עלי תרד
2 גביעי גבינות קוטג'
2 כוסות גבינה צהובה מגורדת גס
1/3 כוס שמן זית
2 קופסאות עגבניות מרוסקות
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה:
  1. חולטים את עלי התרד במשך 2 דקות במים רותחים ולהעביר למי קרח.
  2. קוצצים את עלי התרד ומערבבים עם הגבינות המלח ופלפל שחור.
  3. מסדרים בתבנית שיכבה של דפי לזניה ומכסים בחצי מתערובת הגבינות ועלי התרד ושמן הזית.
  4. .שוב עלי לזניה ומכסים בעגבניות מרוסקות מלח ופלפל שחור.
  5. שוב דפי לזניה. מכסים בחצי מתערובת הגבינות ועלי התרד ושמן זית.
  6. שוב שיכבה של דפי לזניה ועגבניות מרוסקות מלח ופלפל שחור.
  7. לפזר מעל הכל תערובת של ...
  8. חצי כוס גבינה מגורדת גס.. חצי גביע קוטג' חצי כוס מים.1 ביצה.3 כפות רסק עגבניות. מלח ופלפל שחור.
  9. אופים בתנור בחום של 190 מעלות כחצי שעה.
  10. ממתינים 20 דקות פורסים ומגישים.
  11. בתאבון - אלי גרשון..
הערות והמלצות:
זהירות זה חם...
שלח לחבר הדפס מתכון