ספינצ'י
סוג המתכון:
סלטים
בעל המתכון:
השף גיל להב
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4-5 מנות
מרכיבים:
1 קילו תרד שטוף
1 בצל חתוך לרצועות
4 ראשי שום חתוך לפרוסות
יין לבן, 50 מ"ל
קורט מלח, פלפל, מוסקט
קורט צ'ילי גרוס
4 כפות שמן זית
300 גר' גבינת פטה חתוכה לקוביות
50 גר' אגוזי מלך קלויים
מיץ לימון משני לימונים
אופן ההכנה:
  1. מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את השום והבצל ומקפיצים עד לצבע זהוב של הבצל. מוסיפים את התרד, המלח, פלפל, מוסקט והצ'ילי. ממשיכים להקפיץ כ 2 דקות, מוסיפים את היין ומאדים מעט, מוסיפים את המיץ לימון. מעבירים לכלי הגשה, מפזרים את אגוזי המלך וגבינת הפטה, מקשטים כמעט שרי חצוי ובתאבון.
שלח לחבר הדפס מתכון