תרד בשמל
סוג המתכון:
תבשילים, תוספות, שונות
בעל המתכון:
השף כריסטיאן זרדז, מסעדת אלהמברה
כשר:
כן
זמן הכנה:
30 דק'
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
6
מרכיבים:
1 קילו תרד
חצי ליטר חלב
1 צנצנת שמנת מתוקה
חצי כפית מלח, פלפל
50 גרם חמאה
2 כפות קמח
אופן ההכנה:
  1. מבשלים את התרד בין רבע שעה ל-20 דקות.
  2. לאחר הבישול חותכים את התרד דק דק או טוחנים אותו במטחנה.
  3. להכנת הרוטב:
  4. שמים את החמאה בסיר. כשהיא נמסה מכניסים את הקמח, פלפל, מלח, מוסקט וחלב חם ומערבבים.
  5. מוסיפים את התרד ומערבבים עם מעט שמנת מתוקה.
שלח לחבר הדפס מתכון