מרק תרד וחומוס
סוג המתכון:
מרקים
בעל המתכון:
השף אבי צרפתי, מסעדת תמרה | נסגר | מוסתר
כשר:
לא
זמן הכנה:
כ 30 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
8
מרכיבים:
1/2 ק"ג גרגרי חומוס שהושרו למשך הלילה עם כפית סודה לשתיה
200 גרם בצל
50 גרם קמח
100 גרם חמאה
400 גרם עלי תרד נקיים
3 ליטר ציר עוף או מרק עוף על בסיס אבקת מרק
פלפל שחור
מלח
גבינת פרמז'ן לעיטור
אופן ההכנה:
  1. 1. מאדים את הבצל עד להזהבה
  2. 2. מוסיפים קמח ומערבבים היטב
  3. 3. מוסיפים את הציר עוף תוך כדי ערבוב, מוסיפים את החומוס
  4. 4. מבשלים עד להיתרככות החומוס
  5. 5. טוחנים היטב ומסננים מחזירים לסיר
  6. 6. מוסיפים את התרד מוסיפים מלח ופלפל.
  7. 7. מקשטים בשבבי פרמז'ן
שלח לחבר הדפס מתכון