ספגטי בולונז
סוג המתכון:
פסטות, בשרים
בעל המתכון:
מסעדת ל'אנטריקוט L'entrecote
כשר:
לא
זמן הכנה:
15-20 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4
מרכיבים:
חבילת ספגטי
בשר טחון - 250 גרם
1 גזר קטן
1 גבעול סלרי
בצל קטן יבש
אורגנו
1 רסק עגבניות (קופסה קטנה)
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
  1. 1. להרתיח מים עם טיפה שמן ומלח.
  2. 2. לבשל את הפסטה כ-10-15 דקות לפי סוג הפסטה .
  3. 3. לקלף ולחתוך קוביות קטנות של גזר, בצל וסלרי ולטגן בסיר עם טיפה שמן זית.
  4. 4. להוסיף את הבשר הטחון ולערבב כל הזמן.
  5. 5. לאחר 4-5 דקות להוסיף את רסק העגבניות, 2 כוסות מים, מלח, פלפל ואורגנו. לבשל כ-15 דקות עד שהרוטב מסמיך.
  6. 6. לשים פסטה בצלחת ולבזוק את הרוטב מעליו.
שלח לחבר הדפס מתכון