ספגטי פילו קוראנדר
סוג המתכון:
פסטות
בעל המתכון:
השף גיל להב
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4 מנות
מרכיבים:
500 גר' ספגטי מבושל אלה דנטה
200 גרם קוביות עוף
4 כפות שמן זית
4 שיני שום חתוך לפרוסות
40 גר' פטרוזיליה קצוצה
40 גר' כוסברה קצוצה
1/3 כוס חומץ בלסמי
1/3 כוס ווצ'סטר
אופן ההכנה:
  1. מטפטפים למחבת שמן זית מוסיפים את השום, מאדים ומוסיפים את קוביות העוף ממליחים, מפלפלים ומקפיצים מעט, מוספים את הרוטב בלסמי והווצ'סטר מצמצמים כ 3 דקות מוסיפים את הפסטה (מבושלת) מקפיצים ומוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה תוך כדי ערבוב, מעבירים לכלי הגשה מקשטים בעגבניות שרי ובתאבון.
שלח לחבר הדפס מתכון