ספגטי פילו צ'ינגרה
סוג המתכון:
פסטות
בעל המתכון:
השף גיל להב
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4 מנות
מרכיבים:
500 גר' ספגטי מבושל אלה דאנטה
200 גר' קוביות עוף
4 כפות שמן זית
4 שיני שום חתוך לפרוסות
100 גר' בצל חתוך לקוביות
100 גר' פלפלים חתוכים לקוביות
100 גר' קרישה חתוכה לפרוסות
40 גר' בזיליקום
40 גר' אורגנו
1/2 כוס יין אדום
עירית קצוצה
אופן ההכנה:
  1. מטפטפים למחבת שמן זית, מוסיפים את השום, מאדים ומוסיפים את קוביות הבצל.
  2. מקפיצים מעט ומוסיפים לפי הסדר את הפלפלים, הקרישה, העוף, אורגנו והבזיליקום.
  3. ממליחים ומפלפלים, מקפיצים מעט ומוסיפים את היין האדום, מצמצים, מוסיפים את הפסטה, מקפיצים ומערבבים עד לצבע אדום של הפסטה, מעבירים לכל הגשה, מקשטים בעירית קצוצה ובתאבון.
שלח לחבר הדפס מתכון