מולוח'יה עם בשר טלה
סוג המתכון:
בשרים, תבשילים
בעל המתכון:
השף דוחול ספאדי, מסעדת דיאנא
כשר:
לא
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
4 חתיכות של בשר טלה מהצור או מהכתף 300 גר' כל חתיכה עם עצם.(ניתן להחליף את בשר הטלה בכרעיים של עוף)
2 ק"ג מלוח'יה מפרידים את העלים מהגבעולים ומשתמשים בעלים.
1 בצל בינוני קצוץ לקוביות.
4 שני שום קצוצים.
6 שיני שום כתושים.
מלח, פלפל, פלפל אנגלי, אגוז מוסקט.
שמן תירס
אופן ההכנה:
  1. ממליחים ומתבלים את הבשר בסיר בישול מחממים את השמן סוגרים את הבשר, מוסיפים את הבצל והשום הקצוץ, עד שיזהיב מוסיפים מים מהברז עד שמכסים את הבשר, מכסים את הסיר מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש ומבשלים כשעתיים עד שהבשר נהיה רך, טועמים את המרק ומשפרים את הטעם בהוספת מלח ותבלינים.
  2. קוצצים את עלי המולוח'יה גס מוסיפים לסיר מרתיחים כ10 דקות אח"כ מחממים שמן במחבת ומטגנים את השום הכתוש עד שיזהיב מוסיפים לתבשיל מבשלים עוד כ10 דקות ומורידים מהאש.
  3. מגישים חם עם תוספת אורז צהוב בצד
שלח לחבר הדפס מתכון