עוגת סולת בלולה
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
הגולש/ת יפעת ביתן
כשר:
כן
זמן הכנה:
שעה
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
תבנית חד פעמית בנונית
מרכיבים:
שלש כוסות סולת. שלוש כוסות בוטנים ,טחונים, קלוים. אחד כוס סוכר. אחד כוס שמן. חמש ביצים. אחד כוס מיץ תפוזים. או מיץאחר. שתים אבקת. אפיה שתים סוכר וניל.
אופן ההכנה:
  1. מערבבים הכול בקערה ובוחשים היטב עדיף במערבל ביצים יוצקים לתבנית חד פעמית בינונית.
  2. אופים בחום בינוני כ150 מעלות צלזיוס.
  3. לאחר האפיה לחתוך את העוגה למעוינים ואח"כ ליצוק שני כוסות של סירוף סוכר שצריך להכין בנפרד
שלח לחבר הדפס מתכון