שניצל
סוג המתכון:
מתכוני ילדים
בעל המתכון:
הגולש/ת ירין עידן
כשר:
כן
זמן הכנה:
10 דקות{לא כולל הטיגון}
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
לא משנה
מרכיבים:
*פירורי לחם
*שמן קנולה לטיגון
*עוף טחון
*2 ביצים
אופן ההכנה:
  1. 1.טובלים את העוף הטחון בביצה
  2. 2.מטבילים את זה בפירורי לחם
  3. 3.שמים את השמן במחבת ומטגנים
  4. 4.בתיאבון
הערות והמלצות:
כדי וזה לא חובה לשים קצת סומסום על השניצל אחרי ששמים אותו מציפוי לפני הטיגון
שלח לחבר הדפס מתכון