סלופי ג'ו
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
מסעדת מיטבול Meat Ball
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
חצי קילו בשר טחון ללא הרבה שומן
רבע כוס בצל קצוץ
רבע כוס פלפל ירוק קצוץ
חצי כפית אבקת שום
כפית חרדל
3/4 כוס קטשופ
3 כפיות סוכר חום
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם

עבור ההגשה:
4 לחמניות מתוקות קלויות בתנור
מיונז על פי הטעם
קטשופ על פי הטעם
פרוסות עגבניה
פרוסות בצל סגול
חסה לעיטור
אופן ההכנה:
  1. להזהיב במחבת כבדה את הבצל.
  2. להוסיף את הבשר והפלפל הירוק הקצוץ. לשפוך את הנוזלים.
  3. להוסיף את אבקת השום, החרדל, הקטשופ והסוכר החום. לערבב היטב.
  4. לבשל במשך כחצי שעה, לטעום ולתקן תיבול עם מלח ופלפל.
  5. חוצים את הלחמניה לשניים.
  6. על צד אחד מניחים רבע מתערובת הבשר ועל צידה השני מניחים את הירקות, קטשופ ומיונז למי שאוהב.
שלח לחבר הדפס מתכון