סקלבה ברוטב פלפל ושום
סוג המתכון:
מאכלי ים, תבשילים
בעל המתכון:
מסעדת טבריה הקטנה
כשר:
כן
זמן הכנה:
35 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
2
מרכיבים:
פטרוזיליה לפי הטעם
1 ראש שום
2 כפות שמן זית
1/4 פלפל חריף קצוץ היטב
1 כפית לימוך סחוט
1/4 כף מלח
2 דגי כנרת (מומלחים ושטופים)
1 כף פפריקה אדומה
אופן ההכנה:
  1. לוקחים סיר ושופכים אליו את שמן הזית.
  2. מזהיבים את השום בסיר וממלאים במעט מים.
  3. שופכים את הפטרוזיליה, הפלפל הקצוץ, הפפריקה והמלח.
  4. מכניסים את 2 הדגים לסיר
  5. מזליפים כמה טיפות של לימון ומכסים היטב את הסיר
  6. נותנים לדגים להתבשל עם התבלינים במשך 20 דקות
  7. בתיאבון!
הערות והמלצות:
מומלץ לאכול עם פרוסות לחם שחור חם בצד...
שלח לחבר הדפס מתכון