מרק שומר עם גבינה רוקפור ותפוזים.
סוג המתכון:
מרקים
בעל המתכון:
הגולש/ת שף טארק שהואן
כשר:
כן
זמן הכנה:
40 דקות
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
5
מרכיבים:
יחידות שומר שטוף היטב ופרוס לרצועות.
2 בצל לבן חתוך לקוביות.
2 שיני שום פרוסים דק.
3 עלי סלרי אמריקאי פרסים דק עם העלים.
250 גרם גבינה כחולה (רוקפור)
1 כוס מיץ תפוזים.
1וחצי ליטר מים.
1 כף סוכר.
מלח פלפל לפי הטעם
2 כוכב אניס.
2 כף חמאה
אופן ההכנה:
  1. בסיר חם מטגנים את הבצל והשום עם החמאה עד הזהבה.
  2. מוספים את הסלרי והשומר ומערבבים 10 דקות על אש נמוכה .
  3. לאחר זה מוספים את שאר המרכבים ומבשלים 50 דקות על אש נמוכה טוחנים את המרק ומעבירים דרך מסננת
  4. לאחר מכן בודקים טעמים ומגישים בתאבון .
שלח לחבר הדפס מתכון