שטרודל תפוחי עץ וצימוקים לבנים
סוג המתכון:
מאפים, קינוחים
בעל המתכון:
השף מיקי שמו
כשר:
כן
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
3 עלי פילו
5 תפוחי עץ קלופים מסוג גרנד סמיט
1/2 כוס סוכר
25 גר' חמאה
1 שקית סוכר וניל
1/2 כוס צימוקים לבנים
אופן ההכנה:
  1. מבשלים את תפוחי העץ ומוסיפים את החמאה, חצי כוס סוכר ושקית סוכר וניל.
  2. מוסיפים את הצימוקים הלבנים ומקררים.
  3. פורסים את 3 עלי הפילו-כך שנוצרת חפיפה של 50% ביניהם, מורחים חמאה מומסת-שכבה דקה.
  4. מניחים את התפוחי עץ בצד הקרוב מימין לשמאל.
  5. מגלגלים לגלילה, מורחים בביצה טרופה ואופים ב-195C כ-20 דקות.
  6. מפזרים א.סוכר ומגישים, אפשר עם גלידת וניל או קצפת.
שלח לחבר הדפס מתכון