שרימפס ברוטב יין ושמנת
סוג המתכון:
מאכלי ים
בעל המתכון:
מסעדת מוריסון
כשר:
לא
זמן הכנה:
7 דקות. זמן בישול - 4 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
1
מרכיבים:
יין לבן
10 שרימפסים
שמנת
מלח
פלפל לבן
שתי שיני שום
פטרוזיליה
אופן ההכנה:
  1. לוקחים חצי מיכל שמנת להקצפה ושופכים במחבת, מוסיפים קורט מלח ופלפל לבן ולאחר מכן מעט יין לבן חצי יבש ואת שתי שיני השום. לבסוף מוסיפים את השרימפסים ולאחר שתי דקות הופכים אותם כדי שיתבשלו בצד השני.
  2. לפני ההגשה מפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה דק
שלח לחבר הדפס מתכון