שרימפס בציפוי פריך
סוג המתכון:
מאכלי ים
בעל המתכון:
מסעדת סבסטיאן
כשר:
לא
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
4 שרימפס "בלק טייגר"
25גרם פיסטוקים מקולפים
25גרם אגוזי מלך
25גרם שקדים
30גרם בלילת טמפורה
50גרם פירורי לחם{רצוי פנקו}

חומרים לרוטב:
100מ"ג יוגורט
20מ"ג צ'ילי מתוק
20גרם גבינת פטה בקר
אופן ההכנה:
  1. מוצאים את השרימפס מהשריון, שמים את האגוזים, שקדים ואגוזי המלך במג'ימקס וטוחנים.
  2. טובלים את השרימפס בטמפורה ולאחר מכן בתערובת שהכנו ומטגנים בשמן עמוק.
  3. לוקחים את כל המיצרכים של הרוטב מערבבים עד לקבלת תערובת סמיכה.
שלח לחבר הדפס מתכון